|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Junior Member
|
![]()
evo cluster me ugnjavio da i ja postam svoju kramu (tu smo kod njega u studiju). pozdrav don solarisu, javi se za neko piće.. da ogovaramo clusterchorda..
Roland Jupiter 4 x2 Roland VP-330 Kawai 100F ARP Omni2 ARP Axxe MK2 Hohner D6 Clavinet Hohner Pianet Wurlitzer A200 Rhodes MK1, MK2 i 54 Hammond M102 Emulator II Vox Super Continental Farfisa VIP255 Korg VC-10 Crumar Multiman S Crumar DS-2 Mellotron M400 Logan String Melody II Formant Modular Vermona ET6-1 Organ ARP2600 (u dolasku) http://www.tenanovak.com - band info, mp3 Last edited by analog moon rider; 13-06-2006 at 01:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Napokon da si se javio (al' nemoj sada da se vi?e ne javlja?). Ona Harmonia ?to si mi snimio je odlična. Čuo sam da ste slo?ili i studio. Ako se ne varam "Kramasonic" ili tako nekako, hehehe... Ajde puknite fotke da vidimo. Tj. mogu se i ja zaletiti sa fotićem, rekao mi Sven da obavezno dođem to pogledati. Mislim, do?ao bi ja, ali treba prvo nabaviti neke tablete za smirenje - prije ulaska. ![]() Nabavio sam analogni Phaser, mo?da sam ti pričao. Volio bih ga dofurati da ga isproba? i da? stručno mi?ljenje. Meni je malo sumljiv po pitanju "analognog" zvuka, ali vidit ćemo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav Tom, Evo nagovorio me Clusterkord da se ubacim na forum iako bas nisam imao tu praksu do sada, a nemam niti kompjuter sa internetom doma (samo analogne sprave pustam u kucu ![]() Bas mi je drago da ti se svidja Harmonija.To je i meni jedan od najomiljenijih njemackih avangard bandova sa prve polovice 70ih. Ajde javi se ti kad imas vremena pa se zaletimo do studija. Inace profilirani smo vise za snimanje bandova, akustike itd.... tako da klavijature uopce nisu tamo, ali bit ce ti zanimljivo pogledat/cuti uvjeren sam (hrpe analog i digital efekata,prostor,mikrofoni,magnetofon,mixeta,..). Koji phaser si nabavio? Kako to mislis sumnjiv ti je? Ajde donesi to kad budes dolazio do onog demona Clusterkorda ![]() Last edited by analog moon rider; 13-06-2006 at 01:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Pro Member
|
![]()
Ak nema nekih posebnih tekmi u subotu, eto me do Dr. Clusterchorda. Butem ti prije toga poslao SMS (pod uvjetom da ti odgovara sub.). E, a jel te zanima da doforuam analogni chorus Boss CE-300. Zna? ono ?to je Prince isfurao na Purple Rain. Mo?emo i to na brzinu isprobat na nečem analognom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
![]()
Moze subota...
Isto tako volio bi ja do tebe malo cuti ove tvoje sprave, naslago si ti toga brate.... Cujemo se. Ej Milos , sto se tice onog Moog modulara koji postoji u Zagrebu vidim da ne skrivas uzbudjenje. Mogao bi mozda otici do tog mooga skupa sa Clusterkordom (on ima fotoaparat pa da to dokumentiramo).. Inace nisam moago vjerovat kad sam to vidio ![]() ![]() Daj nek se neko tamo u Bgu potrudi i poslika onaj ogromni EMS modular koji navodno jos uvjek postoji u RTBu.To bi bilo zanimljivo vidjeti.. Last edited by analog moon rider; 15-06-2006 at 12:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Farfisa Compact :o Govoris o staroj sivoj farfisi iz 60ih? Da li je dvomanualni ili jednomanualni model.Old school tehnologija bazirana na germanijevim tranzistorima.Bas me zanima kako se ta klavijatura ponasa pod prstima.Ajde ako imas vremena malo da poslikas te orgulje,... isto tako me zanimaju fotografije iznutra. Gdje si ju nabavio i koja cijena ako nije tajna? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Imam i popis modula sa izvjestaja koji je napravio serviser koji je to pregledao... Evo pa koga zanima: THE SYSTEM 55 The system is fully loaded, i.e. with no blank panels. Lower Cabinet 2 x 921A Oscillator Driver 6 x 921B Oscillator 1 x 921 Voltage Controlled Oscillator 1 x 903A Random Signal Generator 1 x MOOG Dual Multiples (2 x 4 jacks) 1 x 995 Attenuators Panel 1 x 960 Sequential Controller 1 x 962 Sequential Switch 1 x 961CP Interface 1 x CP2 Filters/Controller Outputs 3 x CP3A Console Panel No.3 (incl. In-Mixer, Trunklines, Attenuator, etc) 1 x CP8A Console Panel No.8 (incl. Power Switch, etc) Upper Cabinet 5 x 902 Voltage Controlled Amplifier 5 x 911 Envelope Generator 2 x 911A Dual Trigger Delay 1 x 904A Voltage Controlled Lowpass Filter 1 x 904B Voltage Controlled Highpass Filter 1 x 914 Extended Range Fixed Filter Bank 1 x 992 Control Voltages Panel 1 x 993 Trigger and Envelope Voltages Panel External Controllers 1 x 951 Keyboard Controller 1 x 1150 Ribbon Controller 1 x 1130 Percussion Controller Others 1 x 993 Trigger and Envelope Voltages Panel (spare module) 1 x Set of Cables (small quantity) 1 x "Technical Service Manual for Moog Modular System" 1 x "MOOG Synthesizers - A Handbook For Information And Operation" by Dan Wyman of Sound Arts, LA, for Norlin Music |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
mod?rateur analogue
|
![]()
aj sta ste se rasprdili.. to vi emailom dogovarajte. cim su se pojavili ovi neki bradati iz grupe Tene Novak, odma pada ozbiljnost foruma.. idemo ljudi, samo fotke i popisi opreme..
![]() sala-la salio se ja, sala-la salica si ti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |