|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jos kad puknes distorziju na pojacalu i cujes to preko LineOut-a plakat ces tri dana
![]() Onda radije kupi neki jeftiniji procesor i njegov LineOut u razglas. Jedini LineOut direktno sa pojacala, koji se meni osobno svidio, bio je sa Rolandovog JazzChorusa 120. Ne znam je li itko probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Vjerovao ili ne, ja sam dobijao sasvim solidan ton sa Emulated Line Out-a jeftinog Marshalla MG100DFX! (mada nije bilo heavy distorzija)
Tako da... nema pravila!
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A mozes i da nabavis palmer speaker simulator pa da iz njega direkt ides u razglas recimo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ma imao je i Hughes&Kettner Red Box simulaciju. Na kraju krajeva ima je i Behringer, ali u svakom slučaju kada ideš direkt moraš se pitati "šta će izaći"!?! Kad staviš mikrofon - miran si, jer ono što čuješ ti čuje i mikrofon...
E sad... možemo i o karakteristici mikrofona do sutra, ali to je već druga priča...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tube gitarsko pojacalo? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 13-07-2009 09:36 AM |
Zvucnik za gitarsko pojacalo | sixstringer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 17-01-2006 10:17 AM |