|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
nist' ja ne vidim...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
kolko ja znam, ta rec u osnovi znaci veseo, radostan. cesto se nalazi po pesmama... ukljucujuci i spicu za Flintstones...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Ma mislio sam da me tamo provaljuje? za gramatičku gre?ku (gay - gey), a ne za orijentaciju. Pa sam poku?ao da doka?em da su u upotrebi oba izraza, ako ni?ta bar ?argonski. nevermind...
![]() Nego... "VitkeSna?e" na Ta?majdanu!!! ![]() LONG LIVE R'n'R!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Cuh negde da ce koncert mozda,umesto one rupe od Tash-a,biti odrzan na stadionu Obilica,ali i da ce za takvo nesto biti potrebna velika publika,a ja nisam sigurna da je oni u Srbiji imaju
![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ja dolazim sa minimum 5 ljudi. A znam i mnogo veći broj onih koji se premi?ljaju. Tako da... ako je tačno Alex to za stadion, biće sigurno i vi?e ljudi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Pa,vidis-nista od toga
![]() Vrlo pametni organizatori ce nam ipak prirediti blamiranje na Tashu,gde u najmanju ruku necemo moci ni da disemo! Karte su jos malo,pa rasprodate,sto znaci bice jako puno ljudi i tako.KO prezivi..... ![]() Ma,nije ni bitno,vise-dobro cemo se provesti ![]() ![]() Samo ti povedi sto vise ljudi i bice odlicno!Veliki pozdrav....
Some people choose to do what is smart.Other wil strive to do what is best.I will persevere to do what is right ![]() Last edited by Aleksandrija; 07-07-2006 at 06:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Joj,napisah dva puta isti post
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
MAO
|
![]()
btw, moje iskustvo sa kraftwerka - nikako ne silaziti u parter.. iako je zvuk tamo verovatno najbolji, kod punih koncerata postoji veliki problem izlazenja na kraju... to mi je prvi ozbiljniji napad panike&klaustrofobije u zivotu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sinan Sakic 2morrow @ Tasmajdan | dvuckovic | Pricaonica | 31 | 30-10-2008 07:18 AM |