|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
TOTALNO SUBJEKTIVNI REAL TIME REViEW
by Arthur ![]() Mlecni put - zbun! posle onakvog uvoda, ovako nezna pesmica..? Za nijansu mi je preostro, najvise ovi semplovi hajheta... ko da si mixo na malo debljem monitoringu.. posto je mnogo vise ostra nego debela.. zanrovski mi malo mirise na J.M.Jarre-a u lepsem raspolozenju...featuring Kraftwerk ![]() ![]() Vreme je za akciju - zanimljiv slap! malo agresivniji dobos bi vise legao ovakvom "brejkovanju"... odlican beat krece kasnije.. sve na mestu.. bass jebe kevu ![]() ![]() ![]() IME - Lep ritam, al malo cudan izbor semplova za liquid.. super fora sa vox semplovima, jako cini stvar zanimljivijom.... malo su mi kontrasni delovi koji slede, sa oni visokim piskavim sintom i oscilator-padom.. nekako mi ne leze jedan za drugim... Lep bass, ali i dalje tih i previse neutralan.. sjajan mekan hajhet.. i neocekivan kraj! ajd sad udrite po pljuvanju kriticara ! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
de si ProkDu ??? nema te duuugo??? | DaBear | Razno | 8 | 01-12-2008 12:33 PM |