Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2006, 11:34 AM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: SuperMEE, profesionalni near-field monitor, funkcionalni model

slazem se, bice da je to stvar ukusa. Ja vec imam ns10, pa su mi supermee iekako pomogli u resavanju pitanja u donjem delu spektra. Jedan dan posle zavrsetka mixeva, ja sam pun utisaka slusao bm15a, i mogu da potvrdim da su slicni sa mackijima, samo mi se cini da ipak imaju lepse i detaljnije midlove i visoke. Doduse, takodje mogu da potvrdim ranije price sa foruma, da Dynaudio generalno "slepljuje" odnosno ulepsava zvuk, neke strane produkcije koje sam koristio kao reference za superMee, a koje izmedju sebe imaju podosta razlike, na Dynaudio ne stices taj utisak. To isto vazi i za moje radove, za koje tacno znam u cemu su losi, na Bm15a su mi delovali mnogoo lepse, sto me brine i prilicno nervira. Boggijevi zvucnici su mi nepogresivo potvrdjivali sve moje sumnje i "bolna" mesta, dok bi me bm15 malo anestezirao.. Ali, mislim da nisam prvi koji je to primetio.
I jos jedan komentar, ranije sam pitao za utiske za 8030, mogu vam sam sada reci da su prilicno translatorni, osim u domenu najdubljih frkvencija (ispod 80), i da se jako lepo prenose na televiziju - imao sam ovih dana dosta prilike da mixam za TV i zadovoljan sam! Naravno, nisu previse detaljni, ali ukupni balans je sasvim pristojan.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2006, 08:17 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: SuperMEE, profesionalni near-field monitor, funkcionalni model

Pocelo je "rvanje" sa Genelec 1032

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules