|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
@ Arthur ..... Problem koji si opisao na Mackie ma je zbog toga sto idu dosta u donje frekvencije , sto odmah rezultira sakrivanjem srednjih , sto je problem i ostalih zvucnika koji toliko zadiru u donje frekvencije .
Zato mislim da je za njih idealna kombinacija Yamaha ns10 , pa da rade u paru Ja to zapazam i na Yamahama .... cim ne pustaju nista u basu , mnogo je lakse razaznati sta se desava u srednjima . Trebao si da probas da stavis hi pass na Mackie ma ... na 80 Hz , pa da poslusas srednje ..... @ Off .... slusao sam Oggy jeve BM 15 pasivne na Alesis ra 300 kod Ivana ..... meni to ( karakterno ) veoma lici na Mackie ..... sto znaci da mi se jako svidja ..... ![]() Ako su BM15 pasivni 900 e ... a Alesis RA 500 250 e ..... za te pare ...... hmmmm .... ne znam bolju opciju ( ovo je samo moje razmisljanje ) Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rcf Monitor 5s | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 20-08-2007 03:27 PM |
profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi | boggy | Promocija radova | 64 | 22-05-2006 07:13 PM |