|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
ja samo se neko vreme dvoumio al vec duze vreme sljakam sve u sonaru
mnogo je stabilniji,to je sigurno,a po meni i logicniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
Pazi, možda Sonar nije stabilniji kada su i sx i sonar originalni pa ih onda usporedjuješ. Ali problem je što su sekvenceri zaštićeni, a većina nas koristi "domaće" verzije. Vjerovatno je steinbergove proizvode malo poteže krekovati, pa možda odatle ovi bugovi. Ja nisam imao prilike vidjeti kako šljaka originalni sx, ali sam se uvjerio da je originalni nuendo jako stabilan (imali su i neku nuendo kartu u paru ako se ne varam). Ne sumnjam da i sx radi stabilno.
No, svakako si u pravu da je sonar logičniji. Mislim... to je stvarno tako. Nego, sundjer, jesil raspoložan na put prema Novom Pazaru, da malo razmijenimo iskustva sa Sonarom (možda skupa i provalimo onu tajnu monitoringa). Ja ovih dana imam posla pa neću prema Dorćolu, pa ćeš sačekat na onaj cd... a ako ti imaš više vremena bujrum ovamo. poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
e jesam sto da ne mislim da ovih dana ima u novom pazaru neki metal koncert?pa bi taman mogao i na to da odem
E javi se na icq ubacio sam te u listu. A moguce je to za krekovanje mada mi jos uvek nije jasno kako to utice na stabilnost?Mozda je to zbog te posebne kartice za nuendo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |