|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
stvarno nije fer....čovjek oti?'o a ja ostadoh bez odgovora....valjda sam trebao da psujem i lupam emotikone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Pro Member
|
![]()
Pa kad si ti radio samo sa ovima ?to prodaju desetine hiljada nosača zvuka
![]() ![]()
![]() |
#123 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
ma pretjeruje?, nije ba? tako....evo, Mangusi naprimer prodali 56 kompakt diskova i 3 audio kasete...al snimamo i DVD, ima da plane jedno 5-6 kom... izvinjavam se zbog of topika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa malo li je na ovu skupoću! ![]() ![]() I ja se izvinjavam na off topicu, ali sve to u duhu skretanja sa fajta na laganije teme ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
evo i ja se sla?em....i predla?em da organizujemo natječaj za najneprodavaniji projekat....to bi bila vrhunska umjetnost, a ne ovi pop priozvodi, ?to se dijele kad kupi? leba...znate li neki bend koji je prodao JEDAN disk?? Ili pola? (polovni, narezani...) a da ipak imaju regularno izdanje? ...hm, mo?da oni duo andante, adađo....kako li se zovu....da mi je znati ko je to kupio!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#127 |
Junior Member
|
![]()
DaBear ili Mudrolog
![]() - sta mislis o varijanti da Rumski nareze jedan zajednicki DVD sa pesmama ali da bude NONAME - bez kutije i omota, da svaka pesma ima svoje ime Track 01 itd... :o Da se nosi kao privezak oko vrata, da kada prelazite peshacki prelaz da Vas pandur ne zaustavi zbog brzog hoda ??? ![]() A na kraju kao Bonus - Special London Remix Edition istog DVD-a, mixed by DaBear. ![]() ![]() Last edited by Immunity; 02-06-2006 at 09:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
MAO
|
![]()
mislim da loka iz automatika ima vise tih rekorda, sa bendovima bukvar, lutke i sl.. nisam siguran u cifre, al znam da ih je na kraju delio uz neke ulaznice za koncerte i filmove... mozete se sa njim konsultovati oko dostizanja izdavackih nizina!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
..ma znam ?to je najgore, nisu silazili s tv-a, bilborda (!!!!!), ali nisam htio ime da im pominjem
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |