|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]()
[quote=DaBear]
Quote:
Nevezano za nase rasprave od ranije... Stvarno si me "dokusurao" najavom svog "obrazlozenja" koja je bila tako pompezna... Tj. samim obrazlozenjem! Veruj mi, chak bi i Djogani profesionalnije "docharao" nedostatke u nekoj pesmi, pogotovo sa produkcijskog aspekta! To o cemu ti pricas nema veze s mozgom, zvuchi kao najsubjektivniji moguc proser, pogotovo nakon onakve pompe... Svi su chekali da dash svoj SUUUD, Vrach! A ono... ![]() ![]() ![]() A ovih tvojih 9 miliona primeraka... Chestitam! Iskreno nisam znao da si tako zajeban britanski autor, mislio sam da radis remikse i slicno, ali ocigledno se zajebah... Svakako, puno srece! Samo cepaj! ![]() A da, da ne zaboravim... Od svih tih silnih Stingova i Gabriela koji prolaze kroz tvoj hodnik... pomenuo si ih iznad... Jel' se zaustavio neko kod tebe ikad? Mislim, pitam, stvarno me zanima... U stvari, sta jedem govna... Sigurno jeste!!! Cim ti je tiraz 9 miliona! ![]() Pozdrav! ![]() P.S. Meni se stvar iskreno ne dopada bog zna koliko, a kao ni do sad, ni sad necu komentarisati tudj rad... Mislim da to i nema mnogo smisla. Ali furajte svoju prichu, verujem da znate sta hocete... Ako ne znate... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |