|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pesma mi je skroz ok! Dve stvari mi se ne dopadaju. Prva: predugachak uvod. Sad dugachko obrazlozenje da ne bude zabune ![]() Brzo se zivi, mp3 format je u pitanju (u ovom slushaju, ali odnosi se na bilo koji format)...nemaju ljudi vremena ni strpljenja (kao shto si primetio) da chekaju da krene pevanje i neko deshavanje (misilm da je to zato shto nisi Sting vec (pretpostavljam josh uvek) neko ko je ''no name'' na sceni, pa ljudi nemaju razloga)... mislim da ne smesh dozvoliti da neko prekine slushanje tvoje pesme na radiju, tako shto ce promeniti stanicu, samo zato shto mu je dugachak uvod, a verujem da je gomila takve mase...Znachi (po meni) ili ga krati ili ga jednostavno uchini zanimljivijim...kako? nemam pojma! ![]() Kada napravim neku stvar, prvo je pustim svojoj sestri koja nema pojma o snimanju, produkciji i slichnom, ali ume da prepozna ako je neka pesma hit. Onda je posle lako srediti tehnichke stvari (i pitati ljude u struci za mishljenje o produkciji, aranzmanu i sl.)... tako da ti preporuchujem (ako vec nisi) da uradish tako.. Drugastvar: Mislim da se pesma od 2:30 min, samo ponovi...znachi opet, ja bih voleo da se od tog momenta neshto desi, josh neko pumpanje atmosfere...neshto...jer je opet ista pricha (+ isti tekst u strofi). Potrebno je odrzati paznju slushaoca...a mislim da se to postize tako shto mu dash neko osvezenje...neki novi momenat za koji moze da se uhvati... Super mi je onaj deo kada krene: u r my orange and brown and purple and... sjajan momenat! Last edited by MHz; 30-05-2006 at 08:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |