|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
sto se pesme tice, i meni smeta farba lead sinta, onaj neki brejk na 35 sekundi, a nisam siguran ni u vokal, nesto mi zrnasto, i kao da ima problema sa intonacijom povremeno. opet isti brejk na 02:02, nekako mi bode. Prateci zvukovi koji pune aranzman su mi super, kao i bass. Licno ne volim ovakve kickove, drugacije bi ga postavio. Hor je ok, svidja mi se i ovaj "zenski" odgovor "how i need you", mada mi je za nijansu pretih da bi zasijao u punom sjaju. Nekako mi se glavni vokal cini bezvoljnim, kao da je pevac previse smoren da bi pevao..
Sorry na kritikama, pisem iskreno, i to, mozes predpostaviti, u real-time-u, dok slusam. Opsti utisak je generalno ok, mada i dalje ostavlja neki utisak jeftinoce i home-produkcije. Mozda si trebao razmisliti o nekom duplexu na vokalu, ili saptanju, nekoj zanimljivoj fori da ga "zacini". Poslusaj Intrudere, oni me uvek iznenade skupocom home-produkcije. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
Uzgred, maja produkcija i nije home nego u Oggyjevom studiju, pa ne verujem da ce mu se svideti tvoj komentar.
|
|
|
|
#4 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
A sto se tice cifri od 60000 hiljada albuma 2005 pokusajte da sastavite listu od 10 za koje mislite da ce se veselo preslusavati za 10 godina ????
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
Nije brate detinjasto, ja imam 35 godina i sve shvatam jako ozbiljno! Kad neko spomene jeftina kucna produkcija to je jako uvredljivo za producenta! Sad, ja sam sa produkcijom zadovoljan a i Oggy, koji je producent, pa kad neko napise tako nesto, ili je potpuno zlonamerno neobjektivan (sto svi kazu da nije slucaj) ili ima znanje koje mi nemamo i ume sve to mnooogo bolje da uradi! Ako je ovo drugo slucaj zasto da ne cujemo sta je covek uradio, pa da svi naucimo kako da se izbegne jeftina kucna produkcija i pored dobre opreme i godina rada! Za takve izjave covek mora da ima dobru zaledjinu iza sebe! Ili los odnos prema tudjem radu, nema treceg! Plus, ako se vecina ljudi pohvalno izrazi a jedan katastrofa lose, to bi znacilo da svi ostali nemaju usi i da su potpuni diletanti, zar ne? Ja nekako ne verujem da je to slucaj!!! Losa kritika meni mnogo znaci ako je potkrepljena objektivnim objasnjenjem i savetima! U krajnjoj liniji, ja sam spreman i da platim za ultra dobru produkciju, ako Arthur ili ti ili bilo ko drugi mozete da me ubedite da vi mozete bolje. Zato kazem, dajte da cujemo sta ste uradili, bolje da svi vama dajemo kintu nego u inostranstvu!
|
|
|
|
#7 |
|
MAO
|
Gosn. Defragment, izvinjavam se na iskrenom i nedvosmislenom kritikovanju vaseg rada. Na zalost, cest je slucaj da ljudi vremenom izgube objektivnost, i tesko prihvataju istu (znam iz licnog primera). Apsolutno mi ne pada na pamet da ulazim u bilo kakvu raspravu, kao sto do sada na ovom forumu NIKAD i nisam cinio. Ukoliko te interesuje moj rad iskreno, javi mi se ili na private msg, ili na icq 28118785 ili na +381-64-1576075, objasnicu ti detaljno sta sam do sada radio, a ukoliko si zainteresovan mozes i cuti. Sve ostalo smatram jeftinim kafanskim nadvikivanjem gde sagovornici ne slusaju zapravo ni sta sami govore a ponajmanje onog drugog. To ne spada u moje nacine komunikacije, a narocito ne ukoliko sam dobronamerno izneo otvroenu i riskantnu kritiku.
btw, meni se stvarno svidja produkcija zadnjih nekoliko singlova od Intruder-a, bez ikakve predrasude, stvarno sam se iznenadio. Smatram ih jednim od najboljih domacih elektronskih sastava, jer ubadaju i poentu i utisak, za razliku od nekoliko slicnih izvodjaca u pokusaju. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
e da, zapravo, najbolju domacu elektronsku produkciju (onu koju definitivno ne mozes razlikovati od strane) radi nekolicina ovdasnjih DJ-eva, razlicitih zanrova, od kojih vecina ima uspeha i u izdavanju preko. Pri tom, ne mislim samo na Nastica koji i nije po mom muzickom ukusu..
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
A u cemu je problem da postujes tvoje radove? Sto moram licno da te zovem? Sve mi to neko izmicanje, pa kao ne bi da me uvredis a ovamo sam ja verovatno "slican izvodjac u pokusaju".
|
|
|
|
#10 |
|
MAO
|
Normalno je da ukoliko si zainteresovan za konstruktivnu saradnju, stupis u direktan kontakt samnom. Ovako, javno bi cela stvar bila previse pijacna, prozivka i odgovor. Ne zanima me ni jedno ni drugo.
Na koncertu Intrudera nisam bio, jedino sto sam gledao neki live act davno na 3k i stvarno jeste bio smesan. Njima se divim na produkciji snimaka, i to samo nekoliko poslednjih (mislim na zadnja 3 spota) i to znajuci na koji nacin do njih dolaze, live nastup nisam pominjao, kao ni tvoj. Takodje mi se cini da si pogresno shvatio izraz "u pokusaju", verovatno mojom krivicom. Ako neko nesto pokusava, bez obzira na rezultat, kod mene izaziva divljenje i zelju da mu ukoliko je moguce, na bilo koji nacin pomognem. To isto vazi i za tvoju numeru, svidja mi se entuzijazam, ja sam kritikovao KONKRETNE produkcijske detalje. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|