|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Dobra stvar skorz, svaka čast!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
E, hvala sto ste odvojili vreme da poslusate Pieces, drago mi je da imate pozitivne komentare!
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pocetak malo predug, taman sam hteo da ugasim, kad poce pevanje!? Linija pevanja je super, glas ima dobar fazon (malo fals, ali radi)..samo aranzman ne radi bobro...temica je onako..nista posebno. I NAJVAZNIJE, zvukovi su , sto bi rekli ovde, "all over the place"...ima sto stilova pomesano...Kad ljudi dobro spoje sounds i pevanje, onda se cuje. Sve zvuci dobro a neznas zasto! Poradi na zvukovima, pevanje je dobro i treba mozda totalno drugi pristup matrici. Ja kad radim mikseve, (ako mi ne kazu sta hoce) probam 5-6 razlicitih fazona / stilova i setova zvukova dok sve ne legne....slusaj kako rade bendovi koje si naveo da volis da slusas....oni svi rade puno na zvukovima...samo napred! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Snimka je ok, mozda ,sta je neko komentirao, malo da je tisi hor. Koji si koristio softver?
Pozdrav
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
Cubase sx 3, a ako te zanimaju pojedini VST i pluginovi koje sam koristio tokom komponovanja i aranzmana, poslacu ti personal message! Sto se tice efekata, mixa i masteringa to ne smem da ti kazem jer nisam ja radio! E, a hor je dramatski momenat jer tu junak pesme iz ocaja peva, How I love you, how I need you ilegalnim supstancama. Pesma je inace tragicni osvrt na zloupotrebu istih a ne ljubavna pesma, kako se cini na prvo slusanje. Taj ocajnik, naravno nisam ja, nego jedan moj dragi prijatelj, pa je meni hor cak i tisi nego sto bih ja to zeleo, al' kad nije pravi i ovo je gornja granica!
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Dobra je stvar... najvise mi se u sustini svidja ovaj Depeche Mode set zvukova ..mada mi onaj lead sa pocetka malo naivno deluje u odnosu na ostale.Sve u svemu ....lepo. Odlicno je isproducirano..mozda malo hladan zvuk u globalu..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Odlično.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Quote:
Ne smem da ti kazem ni ja iako sam ja to radio... Morao bih posle da vas likvidiram da ne biste prodali foru ![]() ![]() ![]() Grozan je ovaj mp3 na 128!!!
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|