|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Kode mene su 2 uredjaja, trebalo bi onda da radi na ON. Jedino ne znam, da li na AKAIju moram unutra postaviti i gdje opciju za ID, jer pozadi nema? Pretpostavljam da je na default. Gdje da provjerim, u manualu nema bash mnogo oko ovih stvari ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
U Akaiu ti se broj id kanala postavlja u sistemu.Znaci nema hardverski kao cd nego idi u edit mod sistema i vec ces naci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nashao sam. Default je 6, probao sam i sa 5icom al ne ide. Terminatori su na oba uredjaja na ON!!! ID na CDu je 1.
Dobio sam savjet na drugom forumu da napravim update na OS, 2.14, to je zadnji i da probam. Chim ovo uradim, javim se ponovo. Hvala na trudu i odgovorima.
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Da li si isprobao samo SCSI CD? Recimo na nekom racunaru koji ima SCSI interfejs u sebi... ako ti to radi, onda te najverovatnije AKAI zeza... kvar ili sta god.... To sto ti povremeno radi a uglavnom ne, je pre hardverski problem i/ili neka nekompatibilnost... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Imam 4 PCja kuci, ali nemam mogucnost da probam CD rom.jer nemam SCSI controler niti na jednom.
Inache CD sam kupio preko www.thomann.de, nov, u pitanju je Yamaha Writer, ne sjecam se modela, doshao je u onoj kesici, mislim da oni to zovu BULK pakovanje. U svakom sluchaju tada je na njihovoj stranici pisalo da je testiran i da radi sa AKAI semplerima. Ne vjerujem da je problem do CDa.
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
nekad nece da vidi sta je sve vezano dok ne update-uje...posto si rekao da ga nekad vidi a nekad ne..? meni je, inace, Akai na ID6, CD Rom na ID4 , internal SCSI HD na ID0 a Zip na ID5. Zip zadnji u lancu, termination ON. jesi siguran za kabl, da je pravi..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akai??? | Madagascar | Audio Software | 5 | 03-04-2009 04:11 PM |