Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25-05-2006, 03:02 PM   #6
Max
Pro Member

Default Re: Gibonni - Unza Fibre

Quote:
Originally Posted by p.e.r.u.n.
Super!!! Chestitam Giboniju!!! Ako se nesto miksa godinu dana, ne znam da li je normalno izjaviti da je svaki sat iskorishcen na najbolji moguc nachin???

A prokomentarisao bih trend dovodjenja stranih muzichara... Super, zna se ko su Manu Kache i Pino Paladino... Ali ako je to najjacha referenca za album ili zvuk na istom, meni to nista ne znachi! Ok, da se ne razumemo pogreshno, Gibonijev autorski rad veoma cenim, samo...

Chujem da je Kristina Kovach izjavila kako sprema chudo nevidjeno... ALBUM SA STINGOVIM MUZICHARIMA!!! Uhhhh... usrah se ziv? Sta li ce to biti??? Shamar svima ostalima u poslu!!! Haaa, stvarno smo smeshni svi mi ovde... Ceci Raznjatovic je na ovom novom albumu najjacha i najbitnija stvar sto je mastering radio neki lik u Londonu, koji je vrteo i poslednju Madonnu, kako mona kaze...!!!??? I da jeste...

Nema shta... Vec smo deo Evrope... Kristininom i Cecinom zaslugom!!!

Teshko nama...

I kristina Kovac i VG .... trenutno su u Beogradu ali sam zamoljen od drugara da ne pominjem imena ...... Naravno , ti muzicari vise ne sviraju sa STINGOM ( koliko znam ) ali su sigurno najveca imena za svoje instrumente u svetu ......

Kakvi ce rezultati biti ...... hmmmmm .... dobro pitanje .....

Jedno je kad neko svira Stingu mpr na " seven days " .... ali opet , hajde da sacekamo da cujemo sve kad bude gotovo ......

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules