|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Mason
|
![]()
Naravno da poznavanje racunara nije presudno, ali je pozeljno, ukoliko se radi sa DAW.
Ipak, treba da se zna npr. sta je temporarni fajl, gde se nalazi, sta sme da se brise, sta ne, da se optimalno podesi racunar, da se instaliraju programi...da se eventualno otkloni neki problem na mashini... Naravno, to nije uslov, ali lakse se radi kada poznajes alat sa kojim radis, a i resursi se koriste bolje...
![]() |
#122 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Mason
|
![]()
He, he... Kad ste vec poceli... Cast mi je da vam predstavim svoj mixer. Siguran sam da niko nema bolji i da ste svi vi mala deca
![]() Ima 3 brzine + headroom (ono dugmence gde privremeno ubrzava) ![]() Ima cak i sentimentalnu vrednost! Tj. veze vi nemate koliko sam ja riba smuvao praveci im tim mixerom raznorazne poslastice! ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 23-05-2006 at 09:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Chekaj bre, Deki... Gde je nestao SHIVIN poslednji post??? Bio je na ovoj strani??? Ja taman hteo da ga pitam za ono "chija baba ima veci kurac" sto pominje stalno... Jel' Baba ili Babo? ![]() ![]() Pozdrav! ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 23-05-2006 at 09:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ako jesam, veliko izvinjenje... nije bilo namerno... Ili je mozda neko drugi uhvatio metlu u ruke???
![]() |
![]() |
#126 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Maaa... Shta ti meni KRAFTWERK!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Senior Member
|
![]()
Ja nemam miksetu,miksam u Nuendu i volim da gledam slike raznih studija.
Pri tome ako neko ima najbolju opremu na svetu,uopste se ne osetim kao da sam u zaostatku. Ko su ti ljudi koji se demoralisu od slika ili dobiju komplekse? Za onog koji je svim srcem u muzici to moze da bude samo inspirativno! Jel treba mozda zabraniti mladim fudbalerima da gledaju TV,da ne bi slucajno videli sta radi Ronaldinjo i na taj nacin se demoralisali,iskompleksirali,batalili fudbal i upisali Megatrend? Moram da kazem,da dok sam citao DaBear-ove postove nisam osetio nikakvu preteranu dozu prepotencije,niti bilo sta sto bi mi zasmetalo. Mislim da on nema vecu odgovornost,nego ostali clanovi i da ne mora da vise nego drugi pazi sta pise. I mislim da nije u obavezi da daje bilo kakve savete... kao sto nije niko ni od nas.To je stvar licnog izbora. Takodje iako je ovo u suprotnosti sa Perun-ovim izjavama,nemam nista protiv njega...cak sta vise,on mi je jedan od najzanimljivijih diskutanata. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(jel nije ovo sad, kao ja se pravim vazan sto sam bizzi? a? ne? ...) samo proveravam. da se vratim na tehniku, kad sam bio mladji, mnogo sam se lozio na sprave a sad mi je bas svejedno..pre sam patio kad se nesto izgrebe, a sad - ko ga jebe! samo da radi...Ako ubrzava posao i stedi vreme, neka ga...sto rece Steve Lipson (miksovao sve za Trevor Horna i sad sam producira u svom mega studiju)..kad ga je pitala zena jel treba i drugi 48 digitalni magnetofon da kupi - on kaze: " sad mi ne treba, ali ako mi zatreba da znam da je tu!!!!!" ovde su za neke stvari rokovi ludacki, i sve sto moze da ubrza proces je dobrodoslo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Drugim recima, posmatram vas, ali ne stalno, samo vi neznate kada... Kao veliki brat ![]()
![]() |
![]() |
#130 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja sam ga obrisao jer ga je napisao uprkos mojoj opomeni da ne nastavlja prepirku samnom. To cija baba ima duzi, moze, ali u "OFF Topic-u" ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |