|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Zaboravi... Morace neko organizovano kopiranje u kopirnici... no to je vec previse komplikovano... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#102 |
Pro Member
|
![]()
Sada me mrzi da postujem ali treba da vidis spisak literature koja je koristena.
Mislim da je jako ozbiljan udzbenik. Jos jedna stvar, dali bi imalo smisla jedno lepo skeniranje pa na Cd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ali bi bilo dobro sacuvati stare JRT knjige, posto sam ih i ja citao... doduse kao klinac... jer me je komsija kljukao time (definitivni krivac zasto radim ovo sto radim)... imali su dobru metodologiju, nema skole, nego ti je skola na poslu... pa citaj i radi... odlicna stvar... nema vise toga. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#104 |
Pro Member
|
![]()
Nije mi poroblem, skeniracu ja.
Nego sada razmisljam, da to uradim onako pedantno, pa da pokrenemo jednu humanitarnu akciju. Da poklanjamo Cd clanovima Rumskog, uz donaciju, a da prihod ide u donaciju foruma! Last edited by LACKY; 10-05-2006 at 01:04 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Definitivno skeniranje olaksava umnozavanje, jer moze da ide u pdf, pa na CD... pa na koliko hoces CD-ova... itd. to je jasno Bitno je da znamo da te knjige postoje i da ih neko cuva i pazi... Mislim da je Narodna Biblioteka imala novu masinu za skeniranje starih dokumenata, to olaksava stvar, jer je automatizovana i valjda, sama "okrece strane"... Mada sam siguran da ce biti i drugih ideja... bice lakse ako je Rumski udruzenje gradjana ili tako nesto... neprofitno... videcemo... ne znam detalje... Da, ovo bi mogla da bude sjajna akcija... bravo LACKY!!! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#106 |
Pro Member
|
![]()
Iskren da budem ja jos dosada nisam video bolji i korisniji udzbenik stampan na nasem jeziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Junior Member
|
![]()
Hajte vi iz BG-a napravite taj poso nekako.........stavite na CD pa svi to lepo plate (na rate - to samo zbog rime) i rumski uradi dobre majice ili poboljsa stranicu, sta god........kupio bih ja taj CD....
![]()
![]() |
#108 |
Pro Member
|
![]()
Evo naslova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Pro Member
|
![]()
I kratak uvod jednog od poglavlja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Pro Member
|
![]()
I druga strana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje Zvuka | performans | Tutorijali | 17 | 04-12-2009 03:23 AM |
Snimanje zvuka sa EMU-ovog wave izlaza | Igor | Computer Hardware | 11 | 13-04-2009 10:29 PM |
fdu i dizajn zvuka...upis | doggfather | Razno | 14 | 11-04-2009 09:40 AM |
dizajn studija | zvincic | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 20-06-2006 01:10 PM |
snimanje zvuka, mikrofoni ,odlicno | mitre | Tutorijali | 0 | 01-02-2005 11:31 PM |