Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-05-2006, 01:23 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: pismo direktoru Digidesign-a

Quote:
Originally Posted by Moritz
http://nuendousers.blogspot.com/.

procenite sami , a drugi link je misljenje ljudi sa NUENDO-POST foruma

http://www.nuendo-post.com/modules.p...iewtopic&t=741
Generalno... ovom narodu ovde to ne znaci puno, jer svi manje/vise boluju od toga... odnosno nemaju NIKAKAV customer support.
Brystonova garancija od dvadeset godina... i kada crkne, koliko meseci treba da NE radis dok ti Bryston to ne popravi? A crkavaju cak i oni.
Apogee... koliko znam pre vise od sest meseci je otisao jedan veliki konvertor sa problemom na servis... jos se nije vratio... barem koliko znam, nisu novi poslali u njegovu zamenu... sta preostaje? "kljuc u bravu?"

Da li imamo mi kome da se zalimo... da pisemo "otvorena" pisma direktorima belosvetskih kompanija...

E sad ako si hteo da krenes u pricu kako je nuendo "bolji" od protoolsa... pa barem po ovom pitanju mi sigurno ovde mozemo slobodno da kazemo da "ne valja" ni jedan proizvodjac.

Pogotovo je daleko lakse i jeftinije praviti samo softver i ispravljati samo softverske greske umesto i softverskih i hardverskih... toliko o customer support i "razmazenim" i "nezadovoljnim" belosvetskim korisnicima... sto bi ja voleo da ima smisla da pisem ovakva pisma... bar godinu dana bi slagao "sitnu knjigu"... pocev od Microsofta pa do Westinghausa (doduse taj zadnji se raspao koliko se secam).

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules