|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
View Poll Results: DIY ili tvornicki slozen kabel? | |||
Slazem sam, sta ima bolje od mirisa vruce lemilice i rastopljenog tinola |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 64.71% |
Nema sanse, pljunem novce i nosim gotovo iz ducana |
1 | 5.88% |
Kupujem gotove ali ako treba popraviti kabel vadim lemilicu i brisem prasinu sa nje |
5 | 29.41% |
Voters: 17. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Posto smo relativno skoro (nakon kupovine miksera i gomile outboarda) krenuli u ozbiljno ozicenje studija, naslusao sam se gomile prica. Jako je tesko odluciti se za neku kombinaciju, dok se ista ne proveri. Naime, posto smo dobili originalne multicore (srecom oko 200m) uz SSL-a, o njima nismo razmisljali... ali vezano za Bantam TT kablice, jos uvek nisam skapirao sta je najbolje... Moj prijatelj LACKY voli VanDamme i kune se u isti, ali mislim da cemo tu TT kombinaciju zavrsiti sa Mogami gotovim kablovima...
Odgovor bi bio... najbolja je kombinacija, jer ako postoje EDAC konektori na stolu, kao u nasem slucaju, moraju se lemiti multicori na pinove, znaci DIY, a kazem, te originalne kablove smo dobili... a za sve ostalo toplo preporucujem Neutrik konektore, jer su provereni, pogotovo skuplje serije, pa zagrejte lemilicu!!! Po meni... Mogami, VanDamme, Belden... i na kraju Neutrik! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam za svoju home varijantu kupio mogami kablove i neutrik jackove i jako sam zadovoljan za sada.
![]()
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
A ne vidim ni jedne skupe kablove... evo malo egzoticnih... cisto da ne budu nezastupljeni
http://www.evidenceaudio.com/ pa ko ima para na pretek... (paznja! nisu najskuplji niti "najegzoticniji" koji postoje!) pozdrav bogi
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mogami patch kablovi su skroz ok, imamo dosta komada, i nisam imao problema...Ako imas kombinaciju u US, ima varijanti da za manje para dobijes setove po 10 komada, izadje nesto oko 130$ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |