|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Mozda taj promega 3 od gema jeste dobar instrument, nisam ga probao, a bas
me zanima,jer sve ostalo sto sam od gema probao(na pr gem rp pro1) je prosto amaterski! Dirke samo sto se ne raspadnu pod prstima, a semplovi su rezolucije ko sa neke "live" kartice, ajd, malo sam preterao, malo su bolji, ali za jedan klavir??? Ne samo da je SVAKI kawai, roland,korg,yamaha digitalni klavir BOLJI od doticnog modela, nego cak i preseti klavira sa nekog prosecnog sinta prete da su bolji, ako nista drugo, bar nisu smesni, pre bih koristio kanvasov klavir nego TAJ,sa tog doticnog gema...Primera radi, 250eura jeftiniji KORG sp 200 je mnogo bolje uradjen instrument u globalu, dirka, semplovi, kompaktnost,cena, ama bas sve.Da se razumemo, ja nisam protiv ostalih klavira u korist kawai-a, samo pokusavam da budem objektivan kad su u pitanju odnos cena-KVALITET.Mozda sutra neki kinezi naprave klavir bolji od svih ostalih... brrrr.... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |
kawai mp5 | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 28-06-2007 05:32 PM |
Kawai ES1 Digital piano ??? | hrza | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 21-04-2006 05:31 PM |