|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zapravo u mastering menu-u postoji opcija "Convert Gear Project to DDP image" i ja sam projekat audio cd-a konvertovao u DDP image.Sta sam ja uradio ako time nisam stvorio te potrebne DDP fileove za glass master???? EDIT:Evo sta mi je nastalo u folderu gde sam snimio DDP image foldera...mislim file-ovi sa kakvim imenima: Name: CD text Size: 1kb Type: BIN File Name: IMAGE1 Size: 84,592kb Type: DAT File Name: DDPID Size: 1kb Type: File Name: DDPMS Size: 1kb Type: File Name: PQDESCR Size: 1kb Type: File Name: CHEKSUM Size: 1kb Type: Text Document Name: gear Size: 2kb Type:Text Document... Nadam se da je ovo moje malo istrazivanje nesto pomoglo i meni i drugima...E sad treba da se nadje neko pametniji od mene i ko zna oko tog DDP-a da potvrdi da je ovo sto sam uradio to to ili da kaze da sam se dzabe patio celu noc oko ovoga ![]() Pozdrav Last edited by Jan; 02-06-2006 at 04:32 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Interesuje me da li je to ceo CD prebacen u DDP ili samo jedna pesma... Inace ti ne mogu pomoci oko pitanja, videcemo da li LACKY moze... Gazdaaaaaaaaaaaaa! Pomagaj ![]() ima li ista u uputstvu za taj program... Mozda ima na sajtovima firmi koje prave glass master uputstvo za pripremu,... to mi je nekako logicno... Originalno je zamisljeno da se projekat snimi na data tape... to je sada jako tesko posto malo ko ima tu tehniku, verovatno zato moze da se sve zapakuje na data cd... samo jos treba da se provali kako ga konkretno pripremiti... videcemo da li neko moze da pomogne... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master Again | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 11-12-2005 12:41 AM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |