|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
MAO
|
![]()
stQQ%$Q%sa koj quraccccccccc slucasjjjjjjojnooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Receno, ucinjeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Guest
|
![]() Quote:
Ovajjj, glupo bi bilo da samo kazem dobro veche, jos gluplje samo tebi... pa, evo, u narednih par minuta sastavicu neki "pametan" post i okaciti ga ovde... Uh, proslo je dosta vremena! Eto, PERUN se vratio! Da podrzi debele i one koji to nisu! Doduse, sad sam P.E.R.U.N... OK... eto mene za koji minut tu ponovo... ![]() P.S. Na avataru nisam ja, niti bilo ko iz mog najblizeg okruzenja... To je moja stara ljubav iz decackih dana, najzgodnija machka koju, na zalost, nikada nisam osvojio??? |
|
![]() |
![]() |
#165 |
Moderator
|
![]()
Dobro nam se vratio.
Nadam se da ce ovaj put biti "opustenije" ![]()
![]() |
#166 |
Pro Member
|
![]()
E sad nam je lakse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
A sad, onako, polu-zvanicno.........
Dobro vam vece svima! Nakon izdrzavanja visemesecne kazne zbog izazivanja i ucesca u nemirima na Rumskom, eto mene ponovo... Iskreno, zao mi je sto nisam zadrzao stari nick, mada, ovo mu dodje isto... Pravila su pravila. Lepo je sto su se svi moderatori slozili da treba da se vratim... Hvala!!! Dakle, to sam ja, stari "zli" Perun. Komisija za oslobadjanje, tj. pustanje na uslovnu slobodu i ponovno druzenje sa svima vama ( Lacky, Oggy, Dr.Ru, Idekius... i moj advokat Zagor ) prilikom poslednjeg saslusanja pitali su da li sam spreman da u novom druzenju promenim pristup diskusijama i budem manje agresivan i ekstreman u nastupima, kako pred starim, tako i pred velikim brojem novih ucesnika foruma, koji verovatni i ne znaju da sam ovde i bio... I ne treba... Nakon procesa ispitivanja ( bez standardnog policijskog mucenja fiokom, kesom... ![]() Salu na stranu, drago mi je da ste svi tu, istomisljenici i neistomisljenici i nadam se da ce nase dalje diskusije biti, pre svega, konstruktivne, manje nabujane negativnom energijom, provokacijama, a pre svega plodotvorne za sve clanove ovog foruma. Nadam se da ce moje iskustvo, kako muzicko, tako i zatvorenicko ![]() ![]() Poseban pozdrav za moje prijatelje i saradnike Lacky-ja, Zagora, zatim Dushana S-a, Idekiusa ( lepo smo se skapirali onomad, druze ![]() Zao mi je sto ne vidim neke stare clanove ovde, poput Slowstara, Trpkova i drugih iskusnih ljudi, ali dobro, valjda ce se vratiti... zdravi i DEBELI kao mi... Na kraju pozdrav i za coveka zbog kog sam poslat na odsluzenje kazne ( tj. ne njega kao njega, vec svadje sa njim ), MAX-a! E pa, forumashi, dobro vam ja dosh'o... Pozdrav! ![]() Marko Perunicic, Atelje Trag |
![]() |
![]() |
#168 |
Pro Member
|
![]()
A sto ste ime "Atelje Trag" na sajtu promenili u "Under Construction"?
Jel to zbog inostranstva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Guest
|
![]() Quote:
![]() Nego, jel' sam vec prekrsio neki clan pravilnika Buffet-a??? |
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Mason
|
![]() Quote:
Tu smo mi da ne bude tako! ![]() Obavestavam clanove foruma da smo Oggy i ja veceras izvrsilu puch na forumu. Branislav, Diviner i Pure su banovani, a Anita fizicki likvidirana... Do daljnjeg (do normalizacije stanja) je uvedena diktatura, a zatim cemo se mi , kao puchisti jel'te, povuci i uspostaviti marionetsku, mislim civilnu vlast. Dakle, operacija "Apis" je uspesno sprovedena. U ime organizacije "Crna Ruka", Idekius i Oggy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bufet del Rumski Vol 2. | Oggy | Pricaonica | 468 | 30-04-2009 07:10 PM |