Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-04-2006, 05:01 AM   #161
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Bufet "rumski"

stQQ%$Q%sa koj quraccccccccc slucasjjjjjjojnooo
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2006, 11:15 AM   #162
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Bufet "Rumski"

Quote:
1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a) Izvolte!

Ps. ovo su pocetna pravila koja ce se po potrebi prosirivati.

Receno, ucinjeno.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2006, 11:32 PM   #163
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

E gde ste sada prljavi i zli ugnjetavači debelih? Da vas sada vidimo! Stize Super Heroj i drkazija P.E.R.U.N! Najveci borac za debela prava i zastitu protiv vas "?tapova za pecanje" " Močuga za pasulj" i svih ostalih zlih mr?avaca!
Old 30-04-2006, 11:52 PM   #164
p.e.r.u.n.
Guest

Quote:
Originally Posted by LACKY
E gde ste sada prljavi i zli ugnjetavači debelih? Da vas sada vidimo! Stize Super Heroj i drkazija P.E.R.U.N! Najveci borac za debela prava i zastitu protiv vas "Štapova za pecanje" " Močuga za pasulj" i svih ostalih zlih mršavaca!
Gazda, dobro veche!!! Mislim, chast mi je da sam na forumu foruma rumski, sekciji "debeli dominiraju"... Mislim, OK, nemojte sad opet da me banujete zbog "vredjanja"... Jedan sam od njih... mislim, drzim se, jos uvek!

Ovajjj, glupo bi bilo da samo kazem dobro veche, jos gluplje samo tebi... pa, evo, u narednih par minuta sastavicu neki "pametan" post i okaciti ga ovde...

Uh, proslo je dosta vremena! Eto, PERUN se vratio! Da podrzi debele i one koji to nisu! Doduse, sad sam P.E.R.U.N... OK... eto mene za koji minut tu ponovo...

P.S. Na avataru nisam ja, niti bilo ko iz mog najblizeg okruzenja... To je moja stara ljubav iz decackih dana, najzgodnija machka koju, na zalost, nikada nisam osvojio???
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 12:04 AM   #165
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Dobro nam se vratio.
Nadam se da ce ovaj put biti "opustenije"

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 12:05 AM   #166
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

E sad nam je lakse.
Old 01-05-2006, 12:20 AM   #167
p.e.r.u.n.
Guest

A sad, onako, polu-zvanicno.........

Dobro vam vece svima! Nakon izdrzavanja visemesecne kazne zbog izazivanja i ucesca u nemirima na Rumskom, eto mene ponovo... Iskreno, zao mi je sto nisam zadrzao stari nick, mada, ovo mu dodje isto... Pravila su pravila. Lepo je sto su se svi moderatori slozili da treba da se vratim... Hvala!!! Dakle, to sam ja, stari "zli" Perun. Komisija za oslobadjanje, tj. pustanje na uslovnu slobodu i ponovno druzenje sa svima vama ( Lacky, Oggy, Dr.Ru, Idekius... i moj advokat Zagor ) prilikom poslednjeg saslusanja pitali su da li sam spreman da u novom druzenju promenim pristup diskusijama i budem manje agresivan i ekstreman u nastupima, kako pred starim, tako i pred velikim brojem novih ucesnika foruma, koji verovatni i ne znaju da sam ovde i bio... I ne treba... Nakon procesa ispitivanja ( bez standardnog policijskog mucenja fiokom, kesom... ), lobiranja meni prijateljski nastrojenih clanova, pusten sam na slobodu i eto me, ponovo, tu sa vama...

Salu na stranu, drago mi je da ste svi tu, istomisljenici i neistomisljenici i nadam se da ce nase dalje diskusije biti, pre svega, konstruktivne, manje nabujane negativnom energijom, provokacijama, a pre svega plodotvorne za sve clanove ovog foruma. Nadam se da ce moje iskustvo, kako muzicko, tako i zatvorenicko doprineti razvoju ovog foruma, njegovih clanova, a i mene samog... Covek uci dok je ziv... zar ne? Dobro, da ne zazvucim bas preterano pateticno, kao Gos'n Guzina:o, zelim vam jos jednom Dobro vece i lep provod!

Poseban pozdrav za moje prijatelje i saradnike Lacky-ja, Zagora, zatim Dushana S-a, Idekiusa ( lepo smo se skapirali onomad, druze ), Oggy-ja, DVuckovica, Ridge-a i mog novog poznanika Illirona!!!

Zao mi je sto ne vidim neke stare clanove ovde, poput Slowstara, Trpkova i drugih iskusnih ljudi, ali dobro, valjda ce se vratiti... zdravi i DEBELI kao mi...

Na kraju pozdrav i za coveka zbog kog sam poslat na odsluzenje kazne ( tj. ne njega kao njega, vec svadje sa njim ), MAX-a!

E pa, forumashi, dobro vam ja dosh'o... Pozdrav!

Marko Perunicic, Atelje Trag
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 12:25 AM   #168
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

A sto ste ime "Atelje Trag" na sajtu promenili u "Under Construction"?
Jel to zbog inostranstva?
Old 01-05-2006, 12:29 AM   #169
p.e.r.u.n.
Guest

Quote:
Originally Posted by LACKY
A sto ste ime "Atelje Trag" na sajtu promenili u "Under Construction"?
Jel to zbog inostranstva?
Pa, to mogu da prevedu... ovo prvo im nista ne znaci... Od kad smo to okacili tamo, Amerika se preselila u zemlju dobrih i debelih!!!

Nego, jel' sam vec prekrsio neki clan pravilnika Buffet-a???
  Reply With Quote
Old 01-05-2006, 12:34 AM   #170
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
Dobro nam se vratio.
Nadam se da ce ovaj put biti "opustenije"
Oce, djavola...
Tu smo mi da ne bude tako!

Obavestavam clanove foruma da smo Oggy i ja veceras izvrsilu puch na forumu.

Branislav, Diviner i Pure su banovani, a Anita fizicki likvidirana...
Do daljnjeg (do normalizacije stanja) je uvedena diktatura, a zatim cemo se mi , kao puchisti jel'te, povuci i uspostaviti marionetsku, mislim civilnu vlast.

Dakle, operacija "Apis" je uspesno sprovedena.

U ime organizacije "Crna Ruka",
Idekius i Oggy

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules