|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ima tu jos nesto...
Juce sam uhvatio sebe, kako sam se primio na ono sto me u poslednje vreme UZASNO nervira. Sedim ja tako sa ekipom i kartamo se, a u pozadini na TV-u MTV ili ona ukrajinska, kako se vec zove, ali neka muzicka stanica. I skoncetrisan na karte ipak latentno slusam i muziku. U jednom momentu na TV-u (zajedno) RNB (Samoproklamovani Rhytm & Blues... GDE JE RITAM, A GDE JE BLUES?!?! ![]() Pesma "One"... U prvom momentu kroz mene prolazi ogromna kolicina besa, uzrokovana zbirom gore navedenih fakata, ali 10 sekundi kasnije, kapiram i to podsvesno (jer i dalje javno necu da priznam) da sam se primio. U2 zvuci jos bolje, cvrsce, energicnije, "diva" uopste ne peva lose, a povrh svega, to je TA PESMA koju sam nekad voleo, to je EMOCIJA sa albuma ACHTUNG BABY (jedan od najboljih albuma ikada, a zasigurno najbolji od U2) i to me je tako kupilo da sam danas vec nabavio snimak i slusao par puta u krug i pored toga sto me i dalje uzasno nerviraju zbog vec navedenih stvari i pored toga sto radim pesmu i aranzman dnevno i ne mogu da dignem glavu i sto mi idu na nerve "zastareli aranzmani" i zeleo bih da se desi "nesto novo"... E, vidis, ljudi su po prirodi malo nostalgicni i sve te replike, sva reizdanja, kod njih pobudjuju samo ono najlepse od svega cega se secaju u vezi sa pomenutim. Ruzne stvari izostaju u percepciji, jer je ta "vremenska filtracija" takodje svojstvena svima nama. Sory ako sam ugusio... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fond Za Razvoj | grada27 | Pravna Pitanja | 31 | 21-04-2009 08:08 PM |
Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija | dexyco | Tutorijali | 3 | 13-09-2007 12:05 AM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |