|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam zvuchnu EMU c800 Audigy karticu, i rado bih progledao sa kx ili asio4all driverima, kao i ostali,
![]() Sve sam zivo pokusao, ali u najboljem slucaju radi output na kx driverima, input ne! Asio4all mi govore da je sve ok, sve dok ne ukljucim nuendo. Tad se vrate na disabled ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Za pocetak moj savet,Uninstall-iraj Kx,ostavi Asio4all,pa pokusaj,pa javi sta se dogadja.
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To sam i uradio. Trip je taj da mi Asio4All pokazuje da je sve ok kad je dignem samu. Medjutim, cim upalim Nuendo 3 ili Cubase SX, nebitno, automatski se disejbluje svaki Out-In...
Mozda je samoubistvo pravo resenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam sta da ti kazem,probaj
Devices/Device setup/Asio4all/Control Panel/Load Defaults i jos Devices/Device setup/VST Inputs (ispod visible treba da stoji "Yes") i Devices/Device setup/VST Outputs (ispod visible treba da stoji "Yes") A,mozda ne moze da radi Asio4all sa tom zvucnom karticom. p.s.Koristis li Asio4all V2?
Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar ![]() Last edited by statusband; 17-04-2006 at 02:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ja po difoltu nisam glupa osoba. Problem sa mojom karticom natjerao me da se zapitam...mozda ipak
![]() Sve sto si mi nabrojao vec sam odradio. Upravo zbog toga sam i bacio post... Pise da je sve kako treba, ali NISTA NIJE KAKO TREBA! Na raznim forumima sam procitao da Asio4All podrzavaju skoro sve SB kartice, osim neke pretpotopne, sto s ovom mojom nije slucaj. Ne koristim A4A 2... Kad bi mi makar pisalo ono "Beyond Logic" bilo bi mi lakse... Nista, idem da skrpim koju stotku i pljunem je za karticu... Hvala anyway... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dakle, smarao se ja i smarao i na kraju dosao do sledeceg:
Radio A4A uredno, ide MIDI zapis, ALI NEMA OUT-a. Nista *ebeno ne cujem... Kad ga vratim na FullDuplex Driver sve je ok, ali je onda latency yeah... Zna li neko neki drugi drajver koji radi kao Asio4All ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|