|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
sta da radim? Trenutno sam na xxl a imam ozbiljne tendencije da zavrsim na XL-L!!! koju velicinu da narucim???? kilaza mi varira kao cpu u cubase-u kad se pusta pjesma...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]()
naruci 2
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
A možeš naručiti i Rumski košulju sa dvorednim kopčanjem...
![]() @diviner Postavi krajnji rok za prijavu! Svi do tog roka će imati jednu cijenu ![]()
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ajde kad bude gotov krajnji dizajn, stavite sliku da vidimo kako to izgleda. Trenutno nemam pare pa ne verujem da cu da uzmem, ali voleo bih. Ako ima nesto gratis tu sam
![]()
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
E sacekajte samo malo sa tim majicama! Mislim vrlo konstruktivno. Kada krene komercijalni deo foruma, i kada neke "musterije" budu davale neke pare onda im treba ponuditi i ucesce u tom delu marketinga(mislim izrada majica).
Jel ptpuno je suludo sada ulaziti u mukotrpan posao izrade N broja majica, pa slati pouzecem,pa neki nisu platili, neke nije nasao postar, pa nije moj broj, pa se vratilo a ti platio postarinu,pa platio izradu majica i izgubili N dana vremena, i na kraju ti se smuci zivot! Kada marketinski deo foruma pocne da radi (nece biti lako ali mislim "tiha voda breg roni") onda ce da se javljaju varijante "Ajde za glavni baner pored love stampaj 100 majica da delimo ljudima"! Da ne shvatite pogresno ja sam optimista ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
|
![]()
Ma to je sve ok. Napisao sam vec zasto izlazimo sa opcijom kupovine majica (da ne bi dok se sve ne organizuje vec prosao voz za nosenje istih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Prilicno se slazem sa Lakijem.
Naime, stvari funkcionisu ovako: Ako placas iz svog dzepa, nema nikakvih "sponzora" jer je sponzor onaj koji da novac. Pa nece valjda ljudi placati da bi reklamirali drugoga? Onda ce da reklamiraju sebe. E, ako se nadju sponzori, onda je sve u redu, pa neka pise ko sta hoce, a majce moraju da budu za dz. Meni sve jedno ili ovako ili onako. Nije mi zao da dam pare i cak ne mislim da je 500 dinara nesto mnogo, ali stvari moraju da budu jasne.
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Koliko je 500 dinara?
I neee, nedajte da majce budu bijele! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
oko 6 e
sto belo je bas dobro kad se umazes majonezom ili mlecnim proizvodom mnogo je neupadljivije nego na crnoj podlozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majice!! | dawid | Obavestenja | 111 | 02-07-2008 06:57 PM |
Rumski Majice...3 put...Akcija | diviner | Obavestenja | 123 | 29-05-2008 03:55 PM |
EQ Majice | Mogli | Razno | 4 | 11-01-2008 11:55 AM |
MAJICE RUMSKI | Mogli | Predlozi i sugestije | 100 | 27-05-2006 05:17 PM |