|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Na koji nacin se vrsi prebacivanje samih boja, zvukova na komjuter sa klavijature i kasnije njihovo ponovno prebacivanje na klavijaturu?
Konkretno se radi o Korg X5D. Prebacio bih prvo boje na kompjuter (cime bih ujedno uradio i back-up istih), pa bih pokusao sa nekim bojama sa interneta (www.synthzone.com npr.) i od prijatelja.Eksperimenta radi, a mozda se nesto korisno uradi usput. Trenutno mi je u celoj prici najbitniji postupak vracanja starih boja na klavijaturu, ako mi se ponudjene ne svide ili ako prebacivanje ne uspe. Koristi li se u te svrhe neki poseban software ili ne? Midi kabl i ...? Last edited by sasa.ivkovic; 02-04-2006 at 03:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Naravno da ti treba MIDI kabl.
Isto tako ti je potreban i software, recimo Midi Quest XL. E kad to nabavis, lako ces se snaci dalje....
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala AVaX!
Potrudicu se da nabavim taj ili neki drugi software u tu svrhu.Ovaj koji si pomenuo nemam! Mozes li da mi navedes jos koji software za slucaj da ovaj ne mogu da pronadjem? Pozdrav i jos jednom hvala! Last edited by sasa.ivkovic; 05-04-2006 at 04:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa ovaj mi se cini jos i najrasprostranjenijim, ali mozes da probas i:
- Xedit ( http://www.newhouse.nl/xedit/ ) - X5D-EditPro ( http://www.soundtower.com/synth/x5d.htm )
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Thanks!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Servis klavijatura, BG...? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 30-10-2013 06:19 PM |
Kako automatizovati komjuter??? | cucko | Computer Hardware | 9 | 20-12-2007 02:36 PM |
MIDI klavijatura... | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 01-10-2006 03:43 AM |
A KAKVA JE OVO KLAVIJATURA? | walsh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 11-05-2005 10:07 PM |