|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
slusao danas
pao s'nogu definitivno sledeca stvar za sta skupljam novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
vise informacija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imate li neku okvirnu cenu, mislim za prijatelje sa foruma?
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
sto se mene tiche ja sam jedan od prvih kupaca.cekam neku isplatu i odmah dolazim u bg da odradim kupovinu.
boggy vjerujem da si pokrenuo dobru stvar i ja te vec reklamiram po cg. zasto ne kupovati stvari koje rade nashi ljudi,ja vjerujem da je to dobar monitor,i vjerujem ljudima koji rade testove.samo naprijed!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
evo par slicica (drajveri)
pozdrav bogi
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Hehehe....
Niste nasli neki nov woofer da stavite... ![]() ![]() ![]() E, bas me zanima, posto od sinoc lupam glavu... Citao sam recenziju za neki novi Fostexov 6,5" monitor i primetio sam da on takodje ima neke izbocine po membrani woofera. Ja sve kontam laicki da je to zato sto na taj nacin povecavas povrsinu emitovanja, ali bilo bi lepo da to objasni neko "iz prve ruke".
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rcf Monitor 5s | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 20-08-2007 03:27 PM |
profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi | boggy | Promocija radova | 64 | 22-05-2006 07:13 PM |