|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 | |
|
Mason
|
Quote:
![]() Vise iz tripoznih razloga ![]() Uglavnom tako radim jer instrument shirim iza kompresora na grupi u cubaseu... dakle prvo Fairchild, pa onda imager... Znam sta ces da mi kazes... mozes me proglasiti loodim, ali probaj... nije isto... Ai taj Ferchild...(nevezano i vezano za ovu temu)... ima divnu opciju LAT\VERT gde mozes odvojeno da komprimujes mono, odvojeno stereo signal i rezultati su vrlo zanimljivi... Ovakvu primenu kao sto si ti rekao Dushane, nisam probao i probacu pod obavezno... zvuci zanimljivo, a nije mi palo na pamet... @Zagor Sto se tice delay-a... eto... opet nesto za chudjenje... ali znam da je chudjenje opravdano jer ja sada pricam o prilicno tripoznim stvarima... Koristim diley u reverbu...narocito kada koristim impuls nekog prirodnog prostora... obicno creamware delay LCR S (levo-centar-desno - stereo... tako se zove Na orkestracijama ne volim delay... tu ostavljam cist impuls... nisam odusevljen "friziranjima" prostora na npr. gudachima, jer ocekujem da se chuju "kao u sali simfonijskog orchestra" Naravno, sve ovo vazi ako koristim impuls... ako ukljucim Plate 140 (emulacija EMT 140), obicno nemam neku potrebu da ga obogacujem ovim ili onim.... Ma to sa delay-em i reverbom je stvar ukusa i zelje, a onaj S-1 imager moze zaista da sjebe stvar... njega uvek proveravam i analajzerom i mono slusanjem (CW mixer ima mono dugmence, a mislim da to valjda imaju sve kartice... kod Digi 002 je, kako mi Pure reche, cak dugme na kontroleru)...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 02-04-2006 at 09:44 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|