|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
[quote=clusterchord]ako to vec nisam prije spomenuo, ThrillSeaker dobrodosao na forum !!
![]() Thanks! Kako CS80? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li Clusterchord ima cs80
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Konacno sam ju uspio svirati nekoliko sati u shopu zajedno sa TI-em, NL3, Voyagerom itd. i definitivno mi se najvise dopala. Kako se to moze usporedjivati sa Voyagerom? To su dva svijeta. Ajd probaj na Voyageru napraviti nesto tipa Vangelis, da te vidim. To je ovak izbanalizirano receno, ali je istina. Andromedin zvuk "Vintage strings"-a, "Ober"-padova, a i nekih drugih "analognih" zvukova mogu danasnji (i buduci) va-i i ostali digitalci samo sanjati. Cuje se ona analogija, nemozes pogrijesiti. Bas sto se tice padova i stringsa, jedini va koji se koliko-toliko priblizio tome je Supernova, ali i to nije dokraja to. Imam Supernovu 2 pa mogu suditi. To je definitivno najanalognije zvuceci va sto je postojao. To je naravno moje misljenje. Tu i tamo nije toliko cist, definiran u zvuku ko Virus ili Nord, ali se nevjerovatne stvari daju iz nje izvuci. Sto se tice TI-a i Norda, danas bi si radje kupio NL3 koliko god da je "stara" stvar. Zvuci puno prirodnije od aktualnog Virusa, sto u vrijeme Virusa C i B ne bi rekao nikada. Da mi das danas birati, radje bi si uzeo C nego TI. C je Virus, tko je probao, zna. TI hoce biti i Virus i hrpa drugih sinteva. Osim toga, prenakicen je efektima. Moje najvece razocaranja. Definitivno zadrzavam svojeg Classic-a! I u buducnosti kupujem A6. Nadam se da ce ju proizvoditi jos 2-3 godine da kupim novu. Eto, tolko... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Thrill, jos stoji kod brata u SF. sad pregovaram sa Schenker-om da mi ga stave u kontejner..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Nikad neću skapirati zašto Roland ne napravi pravi analogni synth u modernom pakovanju,mogu da zamislim šta se sve samo može napraviti sa današnjom elektronikom za mnogo manje para nego što je to pre koštalo..a ne ovako-sve neki emulatori legendarnih mašina a ustvari su
![]()
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 28-03-2006 at 09:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
mini: u pravu si, jako si zelim minimoog, svirao sam ga bas neki dan i pao na dupe. mozda jednog dana. idem sad opet kod jednog drugog tipa probat voyager, dok mi je jos svjeze u glavi, radi usporedbe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sint farbe? | Rhino | Audio Software | 10 | 17-09-2006 12:00 PM |
RADIAS - novi Korg VA sint | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 11-02-2006 01:14 AM |
koji je ovo sint? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 30-09-2005 10:02 PM |