|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Koja se verzija PTa moze "terati" sa M-audio karticama? Koliko su te verzije daleko od PT 7ice, tojest, u cemu se tacno razlikuju? Zanimam se jer bih mozda uzeo nekog jeftinijeg audiofila i probao da dodjem do neke operativnosti u PT..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Moze se terati trenutno do 6.9 verzije mislim. Ja koristim 6.7 TDM verziju, radio sam na 7 i nisam primetio nekih ultra znacajnih noviteta, uglavnom su vezani za midi koji ionako ne koristim u PT.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
TDM, kazes...........?
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Yep......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
dakle,? imali smisla? Cilj je sticanje operativnosti u radu ... Ruting,editing isto? Znam da je ogranicen broj kanala, al to mi nije presudno posto definitivno ne bih radio svoj posao u njemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Iskreno nemam vise pojma da li ima smisla..... Vec je bilo ovde reci o tome da li je bolji PT ili Cubase, Nuendo....
Efekti, tipa Bomb Factory, McDSP, Didgijevi..... su definitivni bolji od wavesa i slicnih VST efekata (bar na mom sistemu..)...... Znam da ces razliku osetiti sigurno ako uzmes DIGI sistem, dakle skupljaj lovu.... a za pocetak ti je OK bilo kakav MAudio...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
vidis, nisi me razumeo. Mene ne zanimaju licna misljenja sta je bolje i sta se meni vise svidja. Ja zelim da naucim rad u istom iz tuzne cinjenice da je to industrijski standard. Vec dugo radim u Steinbergovom okruzenju, i smatram da sam perfektno operativan u istom, advanced level
![]() Dakle pitanje je bilo, ima li smisla uciti rad na M-Powered PT platformi, u cilju operativnosti i na vecim HD/TDM sistemima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma isto ti je Arthure, ako ?eli? da nauči?. Postoji sad trenutno razlika u verzijama, pa nema? sve?u sedmicu, ali pa ?ta, biće. Da li ima smisla to je već druga stvar, sam odluči. Ako bi i ovako kupovao tog audiofila, onda samo piči.
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ima smisla bar u segmentu da postajes kompatibilan sa studijima koji rade na toj platformi ...... Inace nista previse razlicito od Cubase-a, te ako tako dobro poznajes Cubase, PT ces savladati jako brzo.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Radim na oba ova softwera,ali razlicite poslove..
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pan law u PT m-powered? | OFF | Audio Software | 12 | 01-10-2009 02:56 PM |