|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Veoma si nam slikovito i recito objasnio sta nama ne dostaje,bas ti hvala vaskoliki nas prosvetitelju!
To sto ti prijatelju nabrajas to je ista ta estrada samo u drugoj ambalazi(takozvana "O" jeee ambalaza)!Sta kao nestali su sto im se nije isplatilo. Izvini a cime se to sada bave pa im se vise isplati? Gaje gljive! Od svih tih bendova kojih se samo ti secas ostade samo tvoj post!Ako mislis da ce ostaviti traga u istoriji srpske muzike viise od tebe koji ih se jedini secas(izvinjavam se mozda i njihove majke pamte njihove uspehe do duse onako kao kroz izmaglicu) onda si u grdnoj zabludi! Canetova "Ja kad bi ziveo 1000 godina" vredi vise nego oni i sve njihove sudbine u 4 naredne reinkarnacije! Last edited by LACKY; 09-03-2006 at 11:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
ja ovo nista ne razumem... Otkud se onda stvorise bendovi kao sto je Radiohead pa ih mi glupi slusamo ? Veoma nisu pop... zasto samo pop? zasto ne raditi na necemu originalnom? Pa i to sto je sada popularno (ukljucujuci i euro-trance) je pocelo kao necija entuzijasticka ideja.. ukljucujuci i crni rep koji je duugo bio underground... Da ne pricam o Rammsteinu, u post-metalika eri jedan od najznacajnijih europskih git. bendova, a bogami i amerikanci pocese nemacki da uce zbog njih... reinvencija originalnosti u granicama slusljivog je jedino nesto sto moze i hoce dovesti do nastavka evolucije muzike, industrije pa i pop-kulture...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ali dobro, to je stvar ukusa...a o ukusima ne valja... ....jer se tako stvara offtopic ![]() ![]()
ALL YOU NEED IS EARS George Martin Last edited by acaradio; 10-03-2006 at 07:32 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
I de ti bas pade napamet Rammstein kako se neseti Lajbaha? Quote:
Nije bila rec o ukusu nego vrednosti. Ta jedna vredi vise nego to sve zajedno! Kakva ti je to ves masina na avateru? ![]() Last edited by LACKY; 10-03-2006 at 08:12 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Lacky .... please spusti loptu .....
Svi pisu normalno , jedini ti kreces sa agresivnim ispadima i prozivanjima , ne znam zasto ..... To jedino i samo moze da prouzrokuje povratnu reakciju .... Ako imas nesto da kazes mozes to i na kulturniji nacin ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
Ja sam spomenuo Radiohead kao pojam za originalno a da nije pop i lako slusljivo, kao odgovor na prethodnu tezu kako nam "samo" to fali... A Lajbahovci su tate, jedino sto nisu doziveli toliki mainstream uspeh... Rammsteinovci licno izjavljuju kako su zbog Lajbaha i poceli da sviraju, al prica je ipak bila o SVETSKOM uspehu, gde su swabe ipak jaci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]()
Aca Radio
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I izvinjavam se ljudi malo sam preterao nebih hteo bit grub ali desi se ponekada! Last edited by LACKY; 12-03-2006 at 02:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Ja se ovaj put nisam upustao u vasu raspravu (zvuci neverovatno, ali istinito
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |