|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
ovo sa Staggom je opste poznata pojava... kupovao sam godinu dana za prostoriju Zildijan ZBT koji je pucao na oko 2 meseca. Resio da batalim zaebanciju, i kupim stagga od 2000dinara i em je zvucao 3 put svetlije i prijatnije em je taj jedan preziveo 6 meseci najdivljackijeg izivljavanja mladih bubnjarskih snaga... I tog konkretno sam izabrao slucajno, uz usputnu pomoc Dzonija (Fuzzbox, V.Hadzimanov)koji se tad zateko u radnji i kome ni samom tad nije bilo jasno kako je to moguce..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
stavi ga kraj A custom, K....ili Sabian AAX, HH....stagg zvuci kao da lupas po poklopcu lonca... ![]() naravno, ne bih ni ja stavio gore nabrojane cinele u prostoriju za iznajmljivanje....ali to je druga prica ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
ja sam probao jednu seriju cijelu k custom koja je zvucala sranje zivo.pitacemo jos bubnjara za to posto nisam ja to jedini ocjenio nego i mnogi dobri nasi bubnjari koji su probali isto te cinjele.i stagg cinjele imaju svoje skupe serije i jako su dobro uradjene.ja imam splash od 10 incha stagg i chinu koji su mnogo dobri,a platio sam ih zajedno 6o eura.mnogi bubnjari danas tvrde da su te cinjele odlicne.ja ne kazem, ja obozavam zildjian,ja imam avedis seriju koja je stara 23 godine i za koju su mi nudili ogromne pare,ali kazem da je velika vjerovatnoca da se i od takvog giganta desi neka sranje serija.
Last edited by drums; 07-03-2006 at 02:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() steta sto je ostatak bubnja kanta od stagecustoma ![]() btw. ovi K splashevi su nevjerovatni. prica mi tip kako je prije imao nekog skupljeg Sabiana, 10tku i pukao je vrlo brzo. a za ove K....skine jednog sa stalka....i IZVRNE JE prema unutra! kaze, nepoderivo! ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Izgleda da me pogresno kapiras,nemam ja protiv tih cinjela nista,to su mi najmilije cinjele na svijetu,samo kazem da se moze naci i dotsa dobra cinjela,a da nije skupa i da nije neka gigantska firma.Moj je drug uzeo sad skoro set istambul alchemy,rucni rad,isao je direktno u fabriku po njih,to je mrak isto.Ti si u pravu 1000% ali kad se radi serijska proizvodnja zna nekad da se provuce i neki zajeb u seriji.Kazem ti kod nas se valja svakakva roba tako da nije ni cudo da se to desi.Mada iskreno mislim da se sve od bubnja moze uzeti po katalogu,ali da se cinjele moraju probati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|