|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav!
Jeli netko usporedivao ova dva monitora? Trazim kvalitetnije near to midfield monitore, imao sam prilike cuti Mackie pa bih molio za neku komparaciju! Moj prostor je oko 25 kvadrata, a najvise radim na modernoj heavy gitaristickoj glazbi. Takodjer, je li netko usporedio S i P seriju Adama? tnx
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
Milina za chuti.... Oggy sa ovog foruma ih je kupio i upravo njegov par smo slusali kod IvanaStudiotonca u Kraljevu... Verujem da i Max, Ivan i Oggy mogu reci isto sto i ja... da je taj BM15p zazvucao poprilicno iznad nasih ocekivanja... Lepa kutija... nema sta...
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koliko kosta to zadovoljstvo(BM15p+RA300) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
1 Dyn kosta kod Ivana studiotonca 900 e ...... sto je najjeftinije koliko ja znam....
2. Alesis 300 je oko 200 e ... na istom mestu 3. Mackie je oko 1400 e Tako da se prva kombinacija isplati .... Pozdrav Last edited by Max; 02-03-2006 at 09:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
s tim sto su dynaudio desetke..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Cuo sam Dynaudio Air monitore i stvarno su vrlo detaljni, ako su BM isto takvi
![]() Naime imam Marantz PM4200 (30W) HiFi pojačalo. Jel bi imalo smisla koristiti ga kao poweramp za monitore? evo i linka sa specifikacijama. tnx http://www.marantz.com/new/index.cfm...ype=amp&arch=1
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da , Dyn bm15 je izuzetan monitor. u nasem slucaju je proban posle precision8 .. naravno idekius je zaobisao jednu bitnu stvar koju je verovatno kao i ja tesko progutao ... kada smo zamenili monitore i pustili isto sto smo prethodno slusali na tannoy P8 nastala je tisina .. Max se samo okrenuo dok je oggy rekao u jebo te .. a idekius posto nije mislio za njih da su dobri ostao je bez teksta
![]() P.S. Ja inace nisam prodavac opreme, ali ponekad ucinim prijateljima da lakse i jeftinije dodju do svog ljubimca ![]() ![]() Last edited by STUDIOTON; 03-03-2006 at 01:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() P8 je vrlo lepa kutija i zadovoljan sam njima... ali bm15p moze da mu bude tata, narocito u bassu.. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
ja imam AIR15 sa Quested subbassom i to radi po meni high end, pre Dynaudia sam imao Quested VS3208 i mogu reci da je Dynaudio mnogo bolji...
ako imas novac, najbolje aktivne verzije BM15 da uzmes, a ako ne onda pasivna kombinacija kao sto su idekius i ivan naveli Last edited by Manley; 03-03-2006 at 09:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dynaudio bm ili mackie hr824? | Faktor X | Monitoring | 10 | 29-06-2006 12:27 PM |
Dynaudio BM6A VS. Adam P22A | imp | Monitoring | 10 | 29-01-2006 07:54 PM |