|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Ovo mi je prvo javljanje u ovom odeljku, ujedno i prvi 'nazovimo' radovi. U pitanju je muzika koju sam ja radio, bolje reci nabadao na obicnoj tastaturi. Nije koriscen nijedan eksterni instrument ili midi klavijatura. Svirano je u Unity Ds1, kropovano i malo peglano u Sound Forge-u, a montirano u Acid-u. Nisam bas neki svirac i imam elementarno znanje sviranja nekoliko instrumenata... Uskoro planiram kupovinu kvalitetnije zvucne karte (sada imam neku integrisanu), midi klavijature i intezivnije posvecivanje nekom ozbiljnijem softwaru poput recimo Reason ili Cubase. (Classic) 1,8mb (Shpizza) 2,2mb Posto sam totalni pocetnik u ovome, poterbni su mi saveti oko tehnickih stvari, rekordinga, renderinga, sta sve utice na zvuk... te vas molim da prokomentaristete ove prve radove i date mi savete savete za dalji rad. ps. vezano za zvucnu kartu cu postaviti zasebno pitanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav...
Mmoram reci da nije lose... ![]() Samo tako nastavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Gotovo da mogu reci isto kao sto sam i Xproducer-u..... sto se sounda (a i potencijala) tice
CLASSIC - Za ovakvu glazbu (klasicnu) je nezahvalno raditi i sa vrhunskim samplovima, a kamoli bez takvih. Ako se "bacas" u to podrucje, moras se dobro informirati koje ces si samplove nabaviti. Takoder, raditi sa klasicnom glazbom iziskuje nesto vise knjiga na nocnom ormaricu. ![]() SPIZZA - Ideja je cist ok! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na savetima.
Svestan sam svega napisanog. Jedina dobra stvar u celoj prici je sto sam prilicno naslusan svakojake muzike. I otprilike znam sta hocu, ali na problem nailazim kada to treba da izbacim iz sebe ![]() Inace nemam neku veliku ambiciju, vec to radim vise iz zadovoljstva i nekih mojih sitnih potreba. Neki primenjeni nepretenciozni minimalizam mi je dovoljan, posto se inace bavim staticnom i pokretnom slikom, dizajnom i animacijom, festivalski filmici, tv reklame... tako da mi poznavanje ovakve aktivnosti skroz dobro dodje... Bice dosta pitanja sa moje strane, kada nabavim dodatnu opremu i bacim se na izucavanje novih softvera... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji instrumentali... | alek019 | Promocija radova | 257 | 14-01-2022 12:04 AM |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
rap radovi | white nigga | Promocija radova | 9 | 02-04-2005 01:20 AM |