|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dragane, kako stvari stoje mislim da će uskoro trebati veći prostor,a najbolje od svega bi bilo da se to pomeri sa četvrtka na petak tako da radan narod mo?e da ostaje malo du?e.
Kako god da bude dolazićemo jer nam se MNOGO sviđa.Svaka čast jo? jednom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
obje molbe su ispunjene: bppe ove sedmice u: Palamida.......................................... ............................. petak 17.feb MSC Yachting Club Beograd, Nu?ićeva 14, III sprat............subota 18.feb samo ponesite veće lonce ovaj put... poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Brate ne vijezbam uopste posto mi komsije ne daju,ali i dalje sam u dosta dobroj kondiciji.Ponekad imam svirku i tako se odrzavam!!!
Sto se tice tecja na njima sam naucio da sviram pa mislim da cu tamo najbolji da budem!!!hehehhe Nadam se kucjo moja da cu tamo brzo da dodjem treba da kupujem neku opremu da zavrsavam studio,pa cemo se vidjeti i svirati,ako ne bude problem.Vidim da si sad u ludilo totalno upao i nadam se da ce te dugo jos drzati!!!!!!Pozdrav veliki za tebe pa se vidimo i cujemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
samo napominjem, perkusivni elementi opet u petak, Palamida, 23h
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Novo u perkusivnim elementima:
Akash Batt (Indija) predstavlja INDIJAN GOCH, uz standardan house, DNB..... Palamida, petak 23h |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
zamišljeno kao oproštajna svirka jednog našeg člana, ali pošto nije dobio vizu, onda samo regularna svirka...
Palamida, petak 7.apr, oko 22:30 Vuka Karadžića 12 Last edited by bassystem; 04-04-2006 at 12:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
imali jos...nisam posetio prosle dogadjaje...prikljucujem se
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |