|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
E, sta se sad dogadja sa forumom??!! Napisah dva posta, a oni umesto da odu na kraj idu na pocetak threada. A 'New post' je neupotrebljiv
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Već desetak dana imam stravičnih problema sa pristupom sajtu!
Iako imam sasvim solidnu wireless vezu, učitavanje stranice traje po dva minuta!!! Napominjem da imam uredno odr?avan sistem na ma?ini za Net, oči?ćen od virusa i sličnih sra... Svim ostalim Internet stranicama pristupam najnormalnije!!! ?ta da radim? Ovako se ne mo?e...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ista stvar je i kod mene
![]() takodjer, (pre)cesto dobivam database error
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I kod mene...sve stranice se otvaraju bez problema ali Rumski bar minut...
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Verat.NET
![]() Sta vise oni su mojoj firmi nadprovajder, link ka svetu jako dobro radi, ali izgleda da su im hosting serveri u ogromnom zagusenju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
takodjer steka....danas sam zbog toga 3 puta postavio isti post...smrzne se svako malo...
![]() |
#8 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Stvarno je Verat s...e.Web mail im je takodje ocajan a podrska drska i uglavnom pravdaju ceste padove sistema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Popizdeh vise, ima dana kada uopste nece da mi otvori Rumski, a nekad kad otvori (na jedvite jade) i kad hocu da postujem nema sanse...danas sam pokusavao 6 puta da posaljem post i nista, jednostavno ne moze da nadje stranicu i kraj. Imam ADSL liniju tako da sa te strane stvarno nemam problem, i zato sumnjam da host (ko god da je) za Rumski pravi sranja....ima li nade da se to resi nekako?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to je skidanje na sluh bolje od gledanja u Tablature | dejankuki | Audio Produkcija - Osnove | 12 | 25-01-2011 07:14 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |