|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Stize sutra
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Za ameka mi mozes javit detalje na PM...zanima me u kakvoj je stanju.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
OK hvala, javljaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Extra sto ste iskopali ovaj thread, bio se zagubio
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
ha
![]() ![]() ajde da i ja sa malim zakašnjenjem kažem par riječi o sebi: Ja sam relativno uspješan student filozofije, muzikom se bavim iz hobija već 6-7 godina. Počeo sam sa hip hopom i elektronskom muzikom, a sada radim nešto u čemu ipak ima svirke.Zaljubljenik sam u smooth jazz, funk, soul, acid jazz i naravno dobri stari rock and roll.Volim i dobru elektroniku, ali me sve više razočarava jer ne mogu da shvatim tu repetitivnost...Sasvim samostalno sam se muzički "obrazovao", solidno poznajem teoriju i pomalo sviruckam gitaru, klavijaturu i bas.Iako sam očajan pjevač, prilagodjavam se i vježbam da pjevam solaže uz gitaru (oduševljen sam George Bensonom ![]() Takodje zaljubljenik sam u sintisajzere, mada na žalost nisam u prilici da posjedujem neku kolekciju hardvera, već moram da se zadovoljim softverom.Obožavam da gradim patcheve nule.Pruža mi satisfakciju to kad sve odradim sam, od leada, do pad, preko nekih sound dizajneskih atmosfera i ambijenata...ne koristim nikad loopove!Neki kažu da je moj najbolji adut drum programing i što se toga tiče nema tog motherfuckera kome bih ja "priznao"...nervira me očajan izbor semplova i programing u domaćoj muzici.. Osim muzike, vrlo mi ja bitan dobar i smislen tekst.Volim elegantno i dirketno saopštenu poruku, stav i emociju... Ne radim za sad ništa profesionalno, već duže radim na jednom svom projektu i strpljivo čekam da složim sve kockice.Tako da ako bi mi sad neko tražio da čuje "nešto moje", ja ne bih imao puno da pokažem jer sam u fazi kad imam puno i previše djelića koje treba da sklopim u jednu smisleni cjelinu, radim na tome svaki dan!Moje geslo je :Bolje jednom al baš dobro, nego hiljadu puta polovično i neautentično.Zato i ako ne ostvarim taj svoj plan, ja ću biti srećan...Još uvjek oblikujem taj materijal za album kome sa, već dao ime "skice nekog jazz-a".... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
mene mrzi da pisem, nemojte mi zameriti
![]() al eto, sto godina se cimam sa mjuzom, nista pro samo free ![]() radim obicno: idm, ambient, techno, itd. i tako... kad me ne bude mrzelo, napisacu nesta vise.. ![]() veliki pozdrav svima, vidim ima ovde mnogo ljudi, i onih koje znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |