|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
pa kao.. to preporucuju ovde neki koji su imali prilike da ozbiljno uporede mixeve dobijene na tih nekoliko nacina..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Pa ne znam. Exportiranje traka meni najvise sluzi da budem sigurna da je sve izvuceno bez pucketanja (radi preopterecene masine, sto se zna dogoditi) npr. Moj princip je snimanje ili u cubase na jednu novu audio traku sve ostale ili u wavelab. I to upravo zato da se snimi tocno ono sto cujem, umjesto renderiranja koje zaista zna napraviti svasta s efektima (tj. sad znamo da su to oni krivi, a ne program)...
Nego, ja imam problem sa Exportiranjem instrumenata iz Giga studija (u cubase.u)? Export nece napraviti.... samo u slucaju ako mu u Luni stavim asio dest na giga studio kanale direktno, onda mi usnimava na audio traku u cubase-u... ali od exporta nista na nikakav nacin. Znam da sam vec sa time imala problema, pa sam ga rjesila... ali ne sjecam se kako, a sad je opet tu. Zna li tko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Problem kod tog snimanja je sinhronizacija koja se raspada jer sve ide preko jednog drivera, a svaki program pretpostavlja da je on "glavni". Creamware kartice to mogu kad im se postavi da cubase radi s asio driverom a wavelab direct driverom.
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
ma cubase sx 3 keva........mada jeste ima svojih bisera
![]() npr. desilo mi se da sam mutirao sve kanale osim jednog i kada sam pokusao da ga obrisem (kanal) prijavio mi je nesto sto sam video tada i nikad vise ![]()
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
ehm, silom prilika ovih dana radim nesto u Nuendo3ci, i prvi put imam uvid u razlike izmedju ova dva programa.. Sve sto postoji u SX3, postoji i u Nuendu, sto ne vazi obratno... nije previse opcija vise, ali ih ima, i odaje ozbiljniji utisak... meni eto dosta znace 4 mixera, i mogucnost auto-save-a u vise razlicitih fajlova.. cak mi i recke na peakmetrima po kanalima dosta znace.. jedino mi me malo mracniji interfejs, i tesko se navikavam na razliku u dizajnu group channela u mixeru (lako ih pomesam sa obicnim)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
ehm, silom prilika ovih dana radim nesto u Nuendo3ci, i prvi put imam uvid u razlike izmedju ova dva programa.. Sve sto postoji u SX3, postoji i u Nuendu, sto ne vazi obratno... nije previse opcija vise, ali ih ima, i odaje ozbiljniji utisak... meni eto dosta znace 4 mixera, i mogucnost auto-save-a u vise razlicitih fajlova.. cak mi i recke na peakmetrima po kanalima dosta znace.. jedino mi me malo mracniji interfejs, i tesko se navikavam na razliku u dizajnu group channela u mixeru (lako ih pomesam sa obicnim)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Takodje... Presao sam na Nuendo, zato sto ima bolju sabirnicu...
![]() Shalu na stranu, stvarno sam presao na nuedno, i ako mi nisu trebale njegove funkcije, ali mi je trebao ispravljen bug, koji na zalost u sx-u jos uvek postoji. A to je... Ako u projektu imate freezovanih VSTi-a, koji imaju multiple outpute, i taj projekat prenesete na potpuno drugu masinu, sve full sa folderom, nece raditi. Nekim cudom u Nuendu 3.2 ovo radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Export traka u Cubase-u? | HeatMan | Audio Software | 58 | 16-05-2007 12:29 AM |