|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
evo cobre licno, tj. mene... sta da vam kazem ljudi,,, jesu povelike pare, ali mi ni zutog bakrenjaka nije zao. Sve sto je Tiki napisao je ziva istina. Ja ne mogu vjerovati kako sad moji Truthovi rade... narocito bass., koji je narocito utegnut, pa ako ste ikako u mogucnosti vjerujte PRIMACOUSTICU... ne bih zelio da bilo koga reklamiram, al vjerujte i Tikiju licno..... meni ne morate. pozdrav svima.Cobra. PS nisam jos prikljucio internet, pa ne mogu vise da vam objasnjavam.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Primacoustic | allegrosteva | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 11-06-2008 09:29 PM |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
Primacoustic Recoil Stabilizer | redroom | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 15-02-2008 11:59 AM |
Studio | sRce | Slobodan Marković | 2 | 17-05-2007 11:18 PM |
Name That Studio! | Dean Milenkovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 27-12-2006 06:01 PM |