|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ovi ljudi su stvarno odlucili da postanu ozbiljni igrači u svijetu computer based recordinga...
Jedva cekam da probam ove nove spravice... Ako su zadr?ali kvalitet FirePoda i unaprijedili User Interface (a po svemu sudeći jesu), biće ovo mnogo dobra stvar... http://namm.harmony-central.com/WNAM...ireStudio.html Zbogom Mackie Big Knob ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tiki ova izgleda dobro i ima stvarno dobre specifikacije.
Mislim da ce bit nesto i bolja od same FIREFOX. Samo ja i ne bi bas toliko preferirao FIREWIRE DEVICE zaconvertere. Imam jednu i sam, MOTU 896 HD, isto imam i MOTU 2408 MK3 i razlika je velika, pored toga sto ih obe vrlo malo koristim jel vise koristim 192 i 96 I/O od DIGI DESIGN. FireWire jede sami BANDWITH tog PORTa i ako koristis drugi spoljni FIREWIRE device kao neki HD ili BURNER onda to bas i nije preporucljivo, jer bandwith je puno zauzet i smanjen. Zaprimetio sam da nekad na BUSY FIREWIRE PORTS 896HD znalo je otic i do 14-16 MS LATENCY, jednostavno morao sam ic i na 512 BUFFER, sto nije bilo slucaj sa 2408 MK3 na koji slobodno mogu radit i na 128 BUFFER SIZE i na cista 3MS LATENCY. Al opet, dok ne probamo ne znamo, ovo izgleda obecevajuce. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Moja ekonomska situacija mi omogućava puni bandwith na FireWire, jer ću u svakom slučaju imati zakačenu samo jednu FireWire spravu!
![]() E sad, da li će to biti novi PreSonus ili novi M-Audio ProjectMix I/O - čuće se!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FireStudio Mobile iz Presonusa | dejankuki | Computer Hardware | 1 | 20-08-2009 01:09 PM |
Koja je ovo sprava? | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 29-08-2007 11:02 PM |
Nove FW spravice iz Presonusa | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 19-01-2007 04:43 PM |
Mastering sprava | Color | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 21-10-2006 06:50 PM |