Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-01-2006, 10:03 PM   #11
Max
Pro Member

Default Re: zavr?na obrada zvuka

Quote:
Originally Posted by Manley
Ma to je izgleda poznati jaz izmedju ljudi koji se vec znaju i novih koji dolaze...psiholosko pitanje koje treba otkloniti vremenom dok se ne stekne medjusobno poverenje...sa moje strane i nije tako strasno jer ne uzimam sve zrdavo za gotovo...postujem svacije misljenje dok drugi postuju moje! Inace ovde je znanje na zavidnom nivou...iznenadjen sam kvalitetom pojedinih ucesnika! Pozdrav
Nadam se da nisi mislio o meni kad si pisao o ovome , jer se na krajnje fer nacin odnosim prema coveku koji je u vise navrata poceo da vredja cak i po nacionalnoj osnovi i pokusavam da thread vratim na ono o cemu je i poceo , a to je mastering , siguran sam da ga nicim nisam uvredio niti sam se ponasao kao " stari " prema novom , niti sam pokusavao da uspostavim tu vrstu odnosa ..... ako jesam oznaci mi deo gde sam to uradio

A od bar 5 pitanja koje sam ti postavio u vezi masteringa ( procitaj unazad par stranica ) za sad mi nisi odgovorio ni na jedno ..... sto bi bilo u duhu onoga cemu ovaj forum sluzi .....

A opet se vrecamo na temu oko koje se nisam ni od pocetka zezao , a mislim da smo i zavrsili , covek se izvinio i sto se mene tice to je gotovo ......

Hajde da pricamo o MASTERINGU !!!

Manley , od svega najvise me interesuje ono o reverbima ( kako da prezerviras punch ....) i chorusima .... na said chainu .... ?

A ima jos toga sto sam te pitao ( sad sam zaboravio ... od ove silne price )

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules