Quote:
Originally Posted by Manley
Ma to je izgleda poznati jaz izmedju ljudi koji se vec znaju i novih koji dolaze...psiholosko pitanje koje treba otkloniti vremenom dok se ne stekne medjusobno poverenje...sa moje strane i nije tako strasno jer ne uzimam sve zrdavo za gotovo...postujem svacije misljenje dok drugi postuju moje! Inace ovde je znanje na zavidnom nivou...iznenadjen sam kvalitetom pojedinih ucesnika! Pozdrav
|
Nadam se da nisi mislio o meni kad si pisao o ovome , jer se na krajnje fer nacin odnosim prema coveku koji je u vise navrata poceo da vredja cak i po nacionalnoj osnovi i pokusavam da thread vratim na ono o cemu je i poceo , a to je mastering , siguran sam da ga nicim nisam uvredio niti sam se ponasao kao " stari " prema novom , niti sam pokusavao da uspostavim tu vrstu odnosa ..... ako jesam oznaci mi deo gde sam to uradio
A od bar 5 pitanja koje sam ti postavio u vezi masteringa ( procitaj unazad par stranica ) za sad mi nisi odgovorio ni na jedno ..... sto bi bilo u duhu onoga cemu ovaj forum sluzi .....
A opet se vrecamo na temu oko koje se nisam ni od pocetka zezao , a mislim da smo i zavrsili , covek se izvinio i sto se mene tice to je gotovo ......
Hajde da pricamo o MASTERINGU !!!
Manley , od svega najvise me interesuje ono o reverbima ( kako da prezerviras punch ....) i chorusima .... na said chainu .... ?
A ima jos toga sto sam te pitao ( sad sam zaboravio ... od ove silne price )
Pozdrav