|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
e da ....podeli par anegdota ..... ako te ne mrzi da pises Quote:
Quote:
Zasto je po tvom misljenju Pro tools bolji od npr Nuenda , Logica 55 ili neceg treceg ? Ja iz prve ruke mogu da potvrdim da izmedju Nuenda Wave laba i ensoniq Parisa ne cujem nikakvu razliku u zvuku . A do sutra cu proveriti ( posto trenutno radim jednu postprodukciju ) da li ce isti preset efekata koji radim u postu se potreti ako obrnem fazu jednom . Jedan post cu raditi u wave labu ..... drugi u Ensoniq parisu . Isti efekti isti preseti ..... Pozdrav |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Procitao sam sve postove jos jednom, da dobro skontam.
Mozete se vi mene ismijavat il zajebavat kolko god hocete, ne brine to meni, meni je bolje da mi kazes istinu neg da branis moje osecaje, bilo ko. Dalje moj jezik, mozda govorim smesno, i ne znam se dobro izjasnit, al mozda koliko vi godina imate iskustva sa muzikom ja toliko jezika i govorim, ponosan sam stime sto ja kako tako govorim vas jezik, a vi moga jezika ne bi znali ni jednu rec. OFF me je pitao pitanje a odgovor je da to radim u PRO TOOLS, gde je i najbolje, sad mozete vi skakat iz raznih razloga da nije tako, al za mene jest a i za mnogo njih. Sto se tice to o vezi WAVELAB isto i o tome na gornjem postu sam rekao, jer vise NEISKUSNIH ljudi mesaju WAVELAB, TRACKS, IZOTOPE OZONE il takvih stvari, pa uporedjivaju WAVELAB i TRACKS, Jel to uopste ima ikakvu smislu? Zato sam dao tako prost odgovor na to, jer to su 2 razlicne stvari, jer vidim vas, posebno JUGOSLOVENA, neko podigao 400$ comp na credit u CIRCUIT CITY i odma na forum da drzi PREDAVANJA o MASTER i PRODUKCIJA, to jest malo smesnokod vas. A slobodno i dalje gde god mislite da gresim, ispravite me i bicu vam zahvalan. Stojim iza toga sto kazem i sto sam rekao, ako neko hoce dokaz mogu i to. Pozdrav jos jednom. |
![]() |
![]() |
#53 | |||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dobro nedime salu na stranu ..... hajde da se trudimo da ovaj thread koliko toliko odrzimo na nivou . Uz savet da prestanes da generallizujes naciju ..... jer isto tako biti amerikanac ili nemac , ne znaci da si automatski talentovan za nesto drugo . Verovatno postoje amerikanci koji su potpuno netalentovani za mastering ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
OK, ja se zato iskreno izvinjavam, mozda sam prebrzo reagovao i na los nacin, neke stvari sam pogresno izjasnio ne poznavajuci jezik dovoljno, al to ne znacida mora odma napad na mene, ja znam dobro ko sam sta znami sta mogu.
Druga stvar, da si sve SKROZ bio u pravujednu stvar si me zacudio, jos nisi cuo za najvazniji dio MASTERinga? Posto kazes da dobro znas engleski onda si cuo terminologiju REMOVING SUBSONICS, posto svi znamo da u FADE IN/OUT trake, dok se traka smanjuje il povecava GLAS, tu se isto i same frekvencije menjaju, to je to gde i taj SUBSONICS nastaje, al mozda ti je poznato, mozda ja nisam dobro objasnio. I ne, ne znaci da taj sto platio 800$ cash zna bolje od onoga na sa 400$ credit, al ako mene dodje neko i pita me NAJPROSTO pitanje a posle toga drzi LEKCIJU MASTERINGa, a vec vidim stil i nacin na koji to pise, onda mora da ima tu nesto pogresno. A sto se tice mojih pomesanih stvari u mom jeziku kojega dobro ne poznam, to ne znaci to je moje znanje i poznavanje samog MASTERinga, bar sam se potrudiodanekim pomognem, al siguran sam da nisam NITI JEDNU POGRESNU INFORMACIJU DAO. Izvinjavam se svima ako sam nekoga povredio, a vas molim uvek kad gresim ispravljajte me, bilo moj jezik bilo samo poznavanje muzike,bicu vam zahvalan. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Nedime, relax. Skoro sve vreme ima? blago pristup sa visine, ne znam da li primećuje? ali mislim da ljudi ovde primećuju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Mogu jedno jednostavno pitanje da postavim?
Zar je problem imati razlicito misljenje od par ucesnika na forumu? Koliko sam primetio, ovo nije razmena misljenja vec bojno polje na kom se "novi" moraju dokazati dok "stariji" postavljaju pitanja do besvsti....meni licno ne smeta jer znam ne kom je stepenu moje znanje...ali treba biti oprezan jer ima ljudi koji zele da nauce i da cuju nesto novo, ali se plase da ne pogrese pri postavljanju pitanja i budu rigorozno "napadani" od strane sveznajucih. Ja licno ovaj forum shvatam tako; sto se trudim da naucim druge i budem naucen....ipak smo svi mi ljudi, a kao takvi nismo savrseni! Izvinjavam se unapred ako se neko nasao u ovom mom textu, ali sve je u cilju poboljsanja razmene misljenja! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ja to ne vidim tim ocima, a mozda i ja gresim, ko zna... Znam za jednu prostu stvar... sta god sam ovde pitao, uvek sam dobio odgovor... Nikada nije to bilo problem... Takve situacije o kojima ti pricas obicno nastaju kada uleti neko "nov" (sto ne igra nikakvu ulogu), a ne pita, vec drzi predavanje ostatku foruma i to o stvarima koje jednostavno ne stoje... Bilo je ovde zaista neprijatnih iskustava sa takvom vrstom clanova, pa se mozda i malo neodmereno reaguje kada se pojavi neko sa "naucno zasnovanim" tezama koje i nisu bas realne... Daleko od toga da se neko postavlja u "magarecu klupu", ili da mu se "lupaju packe"... Na inostranim forumima (to je neko ovde vec rekao), umeju da budu i znatno grublji... Ali, to je forumski zivot ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam licno forumu pristupio lagano, da ne "preplasim" ljude bas iz tog razloga....ne znam kako ce ko da shvati moj postupak da sam krenuo u iznosenja svojih misljenja. Ima brdo gluposti da se procita ovde, ali i masa ispravnih i korektnih stvari! Jednostavno ima vremena, rado cu podeliti sa vama svoje znanje i iskustvo i jos radje nauciti nove stvari koje ce mi pomoci da se dalje razvijem! Pozdrav Last edited by Manley; 30-01-2006 at 05:49 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Obrada PZM mikrofona (BFD) | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 27-07-2007 12:46 AM |
obrada fx kanala | nenad | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 06-01-2007 07:30 PM |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |