Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-01-2006, 06:44 PM   #1
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi

Quote:
Originally Posted by DJ Z
Uh...uh,uh...drkćem u neizvesnosti...nemojte se tako ?aliti...ustvari ?alite se !!...to su slatke muke..i dajte malo na sajtu op?irniju priču o ovome(osim ako projekat nije u velikoj tajnosti)
Pa projekat je poceo postavljanjem projektnih zahteva. Na Rumskom osecamo prijateljsku atmosferu i konstruktivnost clanova. Nismo ovo radili do sada, niti ste verovatno vi imali prilike da ucestvujete u ovakvim diskusijama. Znaci u slicnoj smo poziciji.

Prosta najava projekta na sajtu je suvise nadmena i preterano uobrazena, ja sam malo umoran od citanja takvih prica, i mislim da je dobro da dizajneri direktno komuniciraju sa krajnjim korisnicima, pogotovo pre zavrsetka "radova". Kada se jos moze nesto korigovati...

Ovo je zdrava aktivnost... ako nista drugo rasplinjuju se zablude na obe strane... niko nista ne gubi... samo ucimo, svi.

Drugo, mozda smo nesto prevideli, zaboravili... itd. Verujte nam da veoma pazimo sta radimo, cak imamo citave procedure za proveru onoga sto smo isprojektovali... i ono sto znamo je da uvek postoji sansa da nesto promakne...

Isto kao u vasem poslu, ako greska ode na glass master onda ce te gresku slusati do kraja zivota... nije to prijatno... gledali smo kako vi to radite, i pokusavamo da primenimo neke od vasih metoda u ovom poslu koji mi radimo... vise ociju, vise usiju... sve je to bolje nego nadmenost i uobrazenost...

Iako malo :o strcimo po temama na ovom segmentu foruma... mislim vam to ne smeta mnogo... na kraju cilj svega ovoga je bolja muzika... pa kojim god putem to budemo radili mislim da je dobro...

Zahvaljujem se svima koji su utrosili svoje vreme na citanje ovog threada, a posebno onima koji su se potrudili da nesto i napisu... sta reci... nastavite dalje, a ja cu se truditi da odgovaram sto je pre moguce...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules