|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
u Logicu, inace verzija 5.5 za PC, znam da postoji mogucnost ubrzanja midija u Nuendu, da li tako nesto postoji i za logic
ova fora... http://dspace.dial.pipex.com/steinbe...diemulate.html hvala unapred
www.myspace.com/dirtycoverbg Last edited by PetarCvetkovic; 12-01-2006 at 12:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
koja kartica ? jel mislis na latency ili na nesto drugo ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
za sada krs, audigi i to 1.
ako je do toga ok to je logican odgovor jednostavno cujem kada ga umnozim u manjem prostoru da ima kasnjenje u samom pojavljivanju tona...ako sam objasnio kako treba... ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ides na options-preferences-global preferences pa na audio driver 2 ... tamo treba da ti je stikliran asio driver i kliknes na control panel i tamo podesis vrednost buffera.. manja vrednost znaci i manje kasnjenje... podesis... izadjes iz logica i udjes ponovo i proveri...
e sad ne znam da li audigy 1 podrzava asio ... ako ne onda tu isto vrednost promenis na PC AV driveru, ali mislim da ti to nece mnogo pomoci.. ako ti je upaljen ASIO, make sure da je PC AV iskljucen... to je sve kolko ti mogu pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ahem, oprosti.. prva asocijacija .. ![]() u svakom slucaju, ovako napamet, rijesi se Audigy-ja ako ikako mozes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ako podrzava Asio,nadji na netu i download-uj ASIO4ALL v2 i instaliraj,pa ga koristi umesto tog Asio koji sada koristis.Pozdrav
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
ma ne imam midi pauzu!!! resicu se cim pre...500 e mije bas sitnica...
www.myspace.com/dirtycoverbg Last edited by PetarCvetkovic; 16-01-2006 at 02:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomagajte kasni mi zvuk | babilon33 | Audio Software | 6 | 01-06-2008 06:02 PM |
kasni midi preko usb-a..... | OFF | Audio Software | 15 | 20-12-2007 02:40 PM |
audio stream kasni za slikom | jaybox | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 05-03-2006 12:01 AM |