|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali nema smisla da vredjamo "cast i licnost" ljudi na takav nacin, u ostalom onomad te je covek na "private" nazvao budjavim( ili kako vec) pa je banovan(sa pravom). Nema ljutnje i nije nista licno ali mislim da ne treba onda ti da cinis slicne stvari! ![]() Usput provedite se svi lepo za novogodisnje praznike pa da od iduce godine bude manje svadje a vise konstruktivnih rasprava! http://bibermusic.com Last edited by LACKY; 31-12-2005 at 06:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zasto bi vredjao cast i licnost .... pa svi znaju da je Miles Davis bio djubre i dr****ja pa to ne vredja njegovu cast i licnost i ne umanjuje njegovu velicinu ..... A " covek " me nije na privatu nazvao budjavim .... i zbog toga nije leteo , nego kad je poceo da vredja psuje i preti .... onda je naravno leteo .... to je mnogo vise od toga da nazoves coveka budjavim .... Ako si propustio to pismo ( a stavio sam ga na javni ) .... ja cu ti ga poslati na pp , pa probaj da zamislis sta bi mu ti uradio da je neko to tebi napisao ..... veruj mi da je bilo tesko ostati hladne glave , ali nekako sam uspeo ..... naravno , takvom necemu ovde pa bogami u stvari nigde nema mesta ..... Mislim da bi ovim voleo da zakljucim ovu raspravicu ( ako se slazes ) i da pocnemo o necemu konstruktivnijem ....... Pozdrav i sve najbolje u Novoj !!!! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Voju Aralicu !
A sta ja radim za tastaturom u ovo doba ? :o |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
1. Lacky, popravi link ka tvom sajtu. Pozdravi mi Gorana, staru nagorelu panjčinu!
![]() 2. Ako nećete Ramba, a nije bila ?ala... Oja Varalica je sledeći na listi likova koji furaju kilometarske ?vake, jako su sme?ni i zanimljivi i znaju pone?to va?no. Mada... ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Verujem da se salis kad prvo stavis u isti rang jednog od vrhunskih producenata u Srbiji, pa i sire i coveka koji jeste muzikalan, jeste ultra- inteligentan i jeste vrhunski muzicar, ali to nisu stvari koje bi se mogle uporedjivati. Onda za prvopomenutog kazes da "..zna ponesto.."... Samo na salu lici... A nije ni 1. April, vec 1. Januar...
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
A da gost producent ipak bude producent grupe Vozd?
![]()
#7 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kakva je ovo prozivka bila... ![]()
#8 |
Pro Member
|
![]()
[/quote]Mislim da bi ovim voleo da zakljucim ovu raspravicu ( ako se slazes ) i da pocnemo o necemu konstruktivnijem .......
Pozdrav i sve najbolje u Novoj !!!![/quote] Da!! idemo dalje! Last edited by LACKY; 01-01-2006 at 11:51 PM. |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Oggy, stvarno čita? moje postove jako čudno i tendenciozno, u najmanju ruku!
![]() Eto, recimo da sam se "?ALIO", da prekratim ovo sve, mada: Voja je jedno dve godine bio moj alter-ego, tj. radili smo na dnevnoj bazi, Pu?enje i Kusturicu! Moje mi?ljenje o njemu kao producentu je zaista samo moje, a onaj mali "zlobni" komentar na kraju je moje kolegijalno pravo, a i smiley je tu da se "Vlasi ne sete"! Svi "moji" kandidati su OBIČNI ljudi, malo bogatiji i iskusniji od većine muzičara, daleko sposobniji po pitanju ?vake sa mu?terijama, NE OSLANJAJU SE bez preke potrebe ninačije stavove i NE DELE unaokolo mukotrpno stečeno znanje. ![]() Verujte, pa?ljivo sam proletos ovde čitao Vlada Georgijeva, jer je to bio prvi put da neki domaći forum, po ugledu na Gearslutz, pozove nekog jačeg iz posla! Osim ?to sam saznao ko na forumu koliko ceni Vlada, radi sa Vladom; saznao sam i ?ta Vlado ima od opreme u studiju i da uglavnom koristi proprietary semplove... O tome toliko. Kompozitor, naravno da ne bih prihvatio da moderi?em Rumski, kada sam već SM na drugom forumu, a i ne smatram sebe toliko producentom, koliko snimateljem i mixad?ijom... ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
@ ton majstor
Ma znam ja i ko si i da si ti radio sve to sa Vojom zato me i zacudio takav komentar i takvo poredjenje. Da opet ne bude zabune, Rambo je tip koga ja izuzetno respektujem kao muzicara, sviraca i intelektualca, ali to nije pprica o "gostu producentu", vec o "gostu muzicaru" (sto takodje ne bi bilo lose). Onda sam jos oko Voje malo pristrasan, pa mozda nisam birao reci, ali mislim da i nisam rekao nista strasno ili uvredljivo. Kako god... Ja isto kao i Boskovic mislim da svi ti ljudi treba da nam ukazu cast svojim gostovanjem i da je jedino stvar redosleda u pitanju sto se mene tice, tj. kako ko od njih bude imao volje i vremena da se bakce forumom.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stingov producent u Beogradu... | DaBear | Razno | 35 | 21-08-2009 10:26 PM |
Kad ce novi gost ?? | DaBear | Predlozi i sugestije | 22 | 01-04-2007 10:20 PM |
-=Producent=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 1 | 12-03-2005 02:02 AM |