|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ne mozes ga bas tako diretkno naterati da samo "pusta semplove" ... u skoro svakom gruvu imas "one note" pattern... jedino da se prebacis na taj pattern, i onda svira notu po notu... ali nije to bas tako, kao sto je kod trilogy-ja... na primer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Prije par dana instalirao sam bassistu.Zakljucak-malo jaca igracka za
"upucane". Moje je misljenje da svako ko imalo je u tom poslu moze bolje i istinitije odsvira taj bass u midi te ga oplemeni napr sa akai samplom preko Kontakta. ![]() Ima on finesa da te zaokupi par dana e..kad ga konacno pocinjes koristiti u projecktu onda vidis da je veliko s..nje. Po meni ista stvar je i sa Trilogy-jem ima puuuno saundova puuuno svega i svacega a kad sam trebao zvuk bassa slicnog kao u "Principles of lust" od Enigme nema ga ni slicnog sve nesto tubasto okruglo ko Besbol lopta. I nasao ga i to u finom i dobrom ALBINU2..ma skoro isti(uz male preinake). Mogu pohvaliti sto se bassa tice (zvuka) Motu ima par finih bass -ova..koji bas ljepo legnu u projeckt i nisu napadni a ima gaa! Tako ja o Virtual bassisti a i ostalima. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pokusavao sam svasta sa njime i uvijek je bilo nekako okruglo ili sam unistio neke ferkve.dosta vremena sam utrosio i onda od nekih "faca" cuo isto to.. te da su ga izbrisale(da ih nebi uhvatila napast). Ucinio sam isto i prebacio se na Motu i Reason(?!) te Kontakt(akai sample) i za sada sretno suradjujemo! ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc za Virtual Bassist | Heavy Jerk | Audio Software | 31 | 18-09-2007 11:24 PM |
Virtual Bassist | puRe | Audio Software | 21 | 23-11-2004 05:21 PM |