|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Elem, ako ne koristiš mnogo plugova, ako ne koristiš njegove konvertore, i ako sabireš van njega, pa ti si onda tehnički uklonio sve one elemente koji upravo najviše utiču na to kako nešto ispadne u digitalnom domenu...Pa mi je onda još manje jasno kako si došao do zaključka da on bolje svira, eto samo to. Jer ono, svi se slažu da su najkritičniji momenti upravo konvertori, interni procesing i posebno sabiranje. U tvojoj situaciji si praktično isključio sve ono što bi moglo da značajnije utiče na zvuk, što se tiče sekvencera i kartice. Što se tiče njega kao ultimativne mašine za Audio Edit, da, uvek ga pominju kao takvog, i jednostavno ne mogu ništa da kažem jer nikad nisam ljudski seo da radim sa njim, znači čisto sam komentarisao što se zvučne strane tiče. Nemam ništa protiv njega, mislim, da mi neko pokloni HD ne bih ga pljunuo i vratio nazad ![]()
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 19-12-2005 at 11:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
koja ima bolje konvertere e-mu VS m-audio | Hoffman | Computer Hardware | 1 | 30-05-2006 02:37 PM |