|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao svima,imao sam problem da mi Logic 5.5 pada kada ga pokrenem i u diskusijama na ovu temu sam procitao da to moze biti zbog Waves-a.Imao sam Waves Diamond Bundle 4.5 i kada sam ga aninstalirao,proradio mi je Logic.Sada imam problem sto mi ipak neke stvari iz Waves-a trebaju,pa sam hteo da pitam da li postoji neka novija ili starija verzija koja nece da obara Logic.Hvala u napred!Pozdrav!
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Pa ako si vec chitao o Waves-ima i Logicu onda si morao da prochitash i o standardnom problemu da treba disejblovati DX instance Waves-a uz pomoc Logicovog alata PlgEnabler.
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Quote:
Ima dosta dobrih efekata nekih drugih firmi koji bi verovatno radili u Logicu . Mislim da Logic trenutno nema perspektivu , bar sto se tice PC . Ili menjaj Logic ili Waves . Pozdrav ... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Logic je zavrshio sa PCjem kad ga kupio Apple (verzija 5.5.1) shto ne znachi da ne valja.
Nisi u pravu da treba da mijenja ili Logic ili Waves, lijepo sam gore naveo shta treba da se uradi ako hoce Waves u Logicu, to je inache vec standardna stvar skoro toliko da se ne moze nazvati problemom. Kod mene a i vishe ljudi sa foruma to radi bez problema.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Rade:C4,Rcomp,RBass,RChannel,L2,RQ,L3(oba).
Najprije sam sve disable pa sam ih pojedinacno enable. Ove u principu najvise i koristim. Znam da dileje ne rade.Pretpostavljam da Rennaisance Bundle samim tim radi. Probaj jedno po jedno. Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala Boskovicu,proradio je i Logic i Waves.Pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL Waves native i duende verzija | yali | DSP forum | 11 | 25-10-2009 11:41 PM |
Koja verzija Windowsa za produkciju? | frkatonac | Audio Software | 13 | 24-02-2009 02:14 PM |
Koja verzija Sound Forge-a je najbolja??? | Paja Patak | Audio Software | 13 | 07-05-2007 10:08 PM |