|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Proveri sledecu stvar-u toolbar liniji klikni desnim klikom na dongle i disable-uj ga ,zatim klikni desnim klikom i sada izbaeri licnese setup.Tu checkiras za koje proizvode dongle shljaka.Ako medju njima nema Korga LDE ,uninstaliraj stari Dongle a i Korg Legacy Digital-zatim pokreni instalaciju od Korga i prvo ces instalirati noviju verziju Synchrosoft Dongle-a a zatim i sam Korg .Kada proveris ono sto sam napisao na pocetku videces da noviji dongle podrzava Korg LDE
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da , ima Korg Dig.Collection i stiklirano mi je , kao i the grand2 i ostalo ..
Dakle meni KORG digital radi .. ali par dana .. posle toga vise nece , prijavljuje licence error i nece da radi vec moram da deinstaliram pa ponovo instaliram i stalno tako ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ivane, proveri mail....poslao sam ti.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
"momci, rekli smo da ovde nema pusenja"
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg announces the Legacy Collection - Digital Edition (incl. M1) | veseli koljac | Audio Software | 2 | 08-09-2005 11:13 PM |