|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
OK
Popravljeno sa novim OS!
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ma kupio sam Korga ali sam brate razocaran,
![]() ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Kao prvo, ubaci mu dobre semplove basa i ritam gitara. Drum set mozesh da koristish onaj njegov REAL sto se instalira u BONUS setu sa stranice www.korgpa.com. Ako ne zelish, ima i manjih live drum setova, npr. JV set, ja ga nemam, koristim korgov i zadovoljan sam. Mozes na njemu i da zamijenish one padove sa svojim loopovima, gdje mozes recimo ubaciti tarabuke.
Svakom midi fajlu zamijeni drum set sa live drum setom, bas i ritam gitaru sa svojim semplovanim i pusti onda da chujesh razliku. Korg nije kao Roland, kupish ga upalish i vozi, na Korgu morash mnoge stvari da podeshavash i sredjujesh sam, ali vjeruj mi da se isplati. Za narodnjake, neuporediva je razlika izmedju Rolanda i Korga, u korist ovoga drugoga. Zato sam te i pitao koju vrstu muzike radish. Ja sam svoga kupio prije skoro godinu dana, i jos uvijek ga sredjujem. Ali.....svakim danom je sve bolji. Nazalost nema toliko posla ovdje, pa da ja svaki dan sjedim za klavijaturom i popravljam i doradjujem ![]()
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Moj prijatelju, lako je reci ubaci mu ovo, ubaci mu ono, da li ti znas da se ja prvi put srecem sa korgom, i da pojma nemam kako se radi sa tim, i da hvala BOGU imam dosta svirki,nemam vremena da se mnogo bavim podesavanjima i da sam dao za nju 2500 evra a jos uvijek moram da sviram na starom VA-7, od prije 5-6 godina, upravo zbog ovih podesavanja s...., a sada stize nova godina, htio sam da uzivam u novoj klavijaturi ali ![]() ja brate hocu da sviram i da pevam a ne da mi zivot prodje u proucavanju klavijatura, zato sam razocaran. Ako imas podesen SET za PA1Pro molim te posalji ga na e-mail, platicu posteno tvoj trud. I malo bolje objasni molim te kako da sredim da mi fajlovi zvuce ljudski an kao na onoj kineskoj igracki od klavijature. Inace meni je familija u Svedskoj a ti si u Danskoj, nadam se da cemo se licno upoznati. Uplatu mozes dobiti iz Svedske. Nadam se da ces mi izaci u susret. Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ne moze neko za tebe da sredi sve fajlove,moras to sam da uradis za Korg-a,ne mozes ti da ucitavas SET boje u GM,a fajl ih vuce od tamo kad ga pusis.Ja i ortak smo bas pustali neke na PA1x i meni zvuce odlicno.Mnogo ljudi je imalo problem kao ti,a veruj mi sve je do navike,kad ti navikne uho na PA1x,VA-7 ce ti zvucati kao kanta.To je zato sto si navikao na sintetiku,koja zvuci malo tvrdje,a Korg je mekan.Postoji mogucnost i da ti je dinamika pojacana do kraja,pa sve lomata.Udjes na Global,pa nadjes,ne znam sada napamet,ali ima tamo "Velociti"-idu brojevi od 40 do 127,ti ga namotas na "Normal",koji se nalazi negde na sredini i memorises "write","selektujes "Globa" u prozoru pa "Enter/Yes" koji se nalazi na desnoj strani.Javi sta si uradio
![]()
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Koliko konvertibilnih maraka treba izdvojiti za ovog "macka" od stalka??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
488
konvertibilnih maraka
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg Pa1xpro | Vrutak | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 13-01-2007 12:10 PM |