Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2005, 12:36 AM   #1
Jonathan
Junior Member

Jonathan's Avatar

Exclamation Re: Beovizija / Eurovision

Cao ljudi,kao i obicno,na zadatu temu mnooogo reci,komentara i sugestija i jos koje cega i svi ste vi u pravu...I tu se sve i zavrsava!Da li ce na Eurovision narodnjak ili ne,da li se uzima kinta ili ne,ko treba da ide a ko ne,nema veze,jer mi (koji se bavimo muzikom na bilo koji nacin) smo isuvise mali da bi nesto tu promenili i tako treba da se i odnosimo prema problemu...Treba sacuvati zivce i energiju za stvari koje radimo i da "nekim novim klincima" budemo uzor,a sve ostalo je nevazno...Jedino nam ostaje da se nadamo da ce neko (nekada) dovoljno jak i mocan stati na put svemu tome.
Prosle godine sam bio prisutan kad je izvodjacu za Beoviziju trazeno 3.000 evropljana za ucesce na festivalu (mislim da je u cenu uracunat ulazak i u finale,al nisam bas 100% siguran) i sta reci???Ko se druzi sa pomenutim klanom ima ulaz gratis,ko kupi pesmu od pomenutog klana takodje ima ulaz gratis,a svi ostali (izuzimajuci porodicne i politicke veze) placaju!!
Zato glavu gore i svi za svoje instrumente,za bolje sutra...
Jonathan is offline  
Old 07-12-2005, 01:07 AM   #2
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Beovizija / Eurovision

ili ipak nakosutra...
Arthur is offline  
Old 23-12-2005, 08:47 PM   #3
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Malopre upalim televizor i na njemu Grand a na grandu neka grupa likova koje su najavili kao zvezde granda i pomenuli ne?to za pesmu kako će biti hit, a onda su oni otpevali neki tehno proliv u fazonu najgorih abortusa vokalno čvoračkog sastava "Luna", čiji tekst je pisan u nekoj neverovatnoj nameri da se bavi slobodom izra?avanja i individualizmom. Tj, pij kad ti se pije s..i kad ti se s..e i tako dalje. Molim vas, ute?ite me i recite mi da to nije pesma koja ja pominjana kao kandidat za evroviziju. Moje detinjstvo je već upropa?ćeno ovim u?asnim iskustvom, ali i dalje se nadam.
Dushan_S is offline  
Old 23-12-2005, 09:35 PM   #4
ProkDu
Pro Member

ProkDu's Avatar

Talking Re: Beovizija / Eurovision

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Malopre upalim televizor i na njemu Grand a na grandu neka grupa likova koje su najavili kao zvezde granda i pomenuli ne?to za pesmu kako će biti hit, a onda su oni otpevali neki tehno proliv u fazonu najgorih abortusa vokalno čvoračkog sastava "Luna", čiji tekst je pisan u nekoj neverovatnoj nameri da se bavi slobodom izra?avanja i individualizmom. Tj, pij kad ti se pije s..i kad ti se s..e i tako dalje. Molim vas, ute?ite me i recite mi da to nije pesma koja ja pominjana kao kandidat za evroviziju. Moje detinjstvo je već upropa?ćeno ovim u?asnim iskustvom, ali i dalje se nadam.

skoncentrisi se na plesacice iza, skoncentrisi se na plesacice iza, ... i nedaj se ... :o

Meni ce onda biti mnogo zabavniji sledeci izbor za pesmu evrovizije ako budi takvih ucesnika. Ja sam jedan od onih staraca koji sede na balkonu, iz MupetShow-a.
Old 23-12-2005, 09:52 PM   #5
ProkDu
Pro Member

ProkDu's Avatar

Talking Re: Beovizija / Eurovision

uhuhu
Old 24-12-2005, 12:38 AM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by ProkDu

skoncentrisi se na plesacice iza, skoncentrisi se na plesacice iza, ... i nedaj se ... :o

Meni ce onda biti mnogo zabavniji sledeci izbor za pesmu evrovizije ako budi takvih ucesnika. Ja sam jedan od onih staraca koji sede na balkonu, iz MupetShow-a.
Pazi, po?to retko gledam televiziju, mo?da tv ne valja pa raste?e po ?irini...Plesačice su izgledale kao neke mis provincije u turskoj...Jedna koje je bila ispred, jo? samo brkove da je imala, onako jedro ugojena, ali istovremeno u formi. Agrarna lepotica par ekselans. Znači te?ko da će me pevačice spasti bola

Quote:
To sigurno nije ta pesma (cisto zato sto pesme za euro song nesmeju biti emitovane sem u zvanicnom predstavljanju) ali nemoj da te ovo utesi jer ako mislis da ce zvanicna za takmicenje biti bolja nece ti biti lako kada je cujes!Mada ko zna?
Ono sto znam pesmu im je spremio Kiki ex Piloti i normalno u tandemu sa Marinom Tucakovic.
Ako pobede i odu u Grcku mozda ce Sasa Popovic postati Trevor Horn(ima tu simbolike oba nose naocale)
Da, ne smeju biti emitovane, zaboravih na pojedinost u ?oku. Zbunilo me je ?to je tgd? tgd? tup-c tup-c pesma, jer sam pretpostavljao da će biti neki backstreat boys propu?ten kroz prizmu na?e etno stvarnosti, znači kao sporać ?ta već. Trevor Grand je moj omiljeni medijski lik oduvek, i ako ta pesma ode u Grčku, naći će se na listi za Hag, samo ako neko tamo čuje pesmu. Ne ginu nam ponovo sankcije.
Dushan_S is offline  
Old 24-12-2005, 04:45 AM   #7
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Nemoj da potcenjujes zasto pesma nebi mogla da ima istorijsku tezinu. "Moj dragoi nosi kumulator i ima keca iz istorije e bas je pravi vragolator"
Ako si zaboravio odvano smo pod Grand-e sankcijama!
A ni PGP sankcije nista manje ne bole,jesi video novi udarac Nesko Kejdz?

Last edited by LACKY; 24-12-2005 at 08:11 AM.
LACKY is offline  
Old 24-12-2005, 07:17 AM   #8
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Samo sto onda, da bi bilo autenticno i "u slogu" moras da kazes " 'kumulator "

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 23-12-2005, 10:02 PM   #9
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Malopre upalim televizor i na njemu Grand a na grandu neka grupa likova koje su najavili kao zvezde granda i pomenuli nešto za pesmu kako će biti hit, a onda su oni otpevali neki tehno proliv u fazonu najgorih abortusa vokalno čvoračkog sastava "Luna", čiji tekst je pisan u nekoj neverovatnoj nameri da se bavi slobodom izražavanja i individualizmom. Tj, pij kad ti se pije s..i kad ti se s..e i tako dalje. Molim vas, utešite me i recite mi da to nije pesma koja ja pominjana kao kandidat za evroviziju. Moje detinjstvo je već upropašćeno ovim užasnim iskustvom, ali i dalje se nadam.
To sigurno nije ta pesma (cisto zato sto pesme za euro song nesmeju biti emitovane sem u zvanicnom predstavljanju) ali nemoj da te ovo utesi jer ako mislis da ce zvanicna za takmicenje biti bolja nece ti biti lako kada je cujes!Mada ko zna?
Ono sto znam pesmu im je spremio Kiki ex Piloti i normalno u tandemu sa Marinom Tucakovic.
Ako pobede i odu u Grcku mozda ce Sasa Popovic postati Trevor Horn(ima tu simbolike oba nose naocare)

Last edited by LACKY; 06-03-2006 at 04:06 AM.
LACKY is offline  
Old 27-02-2006, 02:04 AM   #10
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jonathan
Cao ljudi,kao i obicno,na zadatu temu mnooogo reci,komentara i sugestija i jos koje cega i svi ste vi u pravu...I tu se sve i zavrsava!Da li ce na Eurovision narodnjak ili ne,da li se uzima kinta ili ne,ko treba da ide a ko ne,nema veze,jer mi (koji se bavimo muzikom na bilo koji nacin) smo isuvise mali da bi nesto tu promenili i tako treba da se i odnosimo prema problemu...Treba sacuvati zivce i energiju za stvari koje radimo i da "nekim novim klincima" budemo uzor,a sve ostalo je nevazno...Jedino nam ostaje da se nadamo da ce neko (nekada) dovoljno jak i mocan stati na put svemu tome.
Prosle godine sam bio prisutan kad je izvodjacu za Beoviziju trazeno 3.000 evropljana za ucesce na festivalu (mislim da je u cenu uracunat ulazak i u finale,al nisam bas 100% siguran) i sta reci???Ko se druzi sa pomenutim klanom ima ulaz gratis,ko kupi pesmu od pomenutog klana takodje ima ulaz gratis,a svi ostali (izuzimajuci porodicne i politicke veze) placaju!!
Zato glavu gore i svi za svoje instrumente,za bolje sutra...
To je je tako verovatno u dosta slucajeva.Nas su na Beoviziju zvali nismo kupovali od njih pesme nismo dali 3 soma a nemamo ni politicke klanove cak stavise dali su nam 1500e za troskove snimanja!
bibermusic.com
LACKY is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules