|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Cao ljudi,kao i obicno,na zadatu temu mnooogo reci,komentara i sugestija i jos koje cega i svi ste vi u pravu...I tu se sve i zavrsava!Da li ce na Eurovision narodnjak ili ne,da li se uzima kinta ili ne,ko treba da ide a ko ne,nema veze,jer mi (koji se bavimo muzikom na bilo koji nacin) smo isuvise mali da bi nesto tu promenili i tako treba da se i odnosimo prema problemu...Treba sacuvati zivce i energiju za stvari koje radimo i da "nekim novim klincima" budemo uzor,a sve ostalo je nevazno...Jedino nam ostaje da se nadamo da ce neko (nekada) dovoljno jak i mocan stati na put svemu tome.
Prosle godine sam bio prisutan kad je izvodjacu za Beoviziju trazeno 3.000 evropljana za ucesce na festivalu (mislim da je u cenu uracunat ulazak i u finale,al nisam bas 100% siguran) i sta reci???Ko se druzi sa pomenutim klanom ima ulaz gratis,ko kupi pesmu od pomenutog klana takodje ima ulaz gratis,a svi ostali (izuzimajuci porodicne i politicke veze) placaju!! Zato glavu gore i svi za svoje instrumente,za bolje sutra... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ili ipak nakosutra...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Malopre upalim televizor i na njemu Grand a na grandu neka grupa likova koje su najavili kao zvezde granda i pomenuli ne?to za pesmu kako će biti hit, a onda su oni otpevali neki tehno proliv u fazonu najgorih abortusa vokalno čvoračkog sastava "Luna", čiji tekst je pisan u nekoj neverovatnoj nameri da se bavi slobodom izra?avanja i individualizmom. Tj, pij kad ti se pije s..i kad ti se s..e i tako dalje. Molim vas, ute?ite me i recite mi da to nije pesma koja ja pominjana kao kandidat za evroviziju. Moje detinjstvo je već upropa?ćeno ovim u?asnim iskustvom, ali i dalje se nadam.
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() skoncentrisi se na plesacice iza, skoncentrisi se na plesacice iza, ... i nedaj se ... :o Meni ce onda biti mnogo zabavniji sledeci izbor za pesmu evrovizije ako budi takvih ucesnika. Ja sam jedan od onih staraca koji sede na balkonu, iz MupetShow-a. ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
uhuhu
#6 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da potcenjujes zasto pesma nebi mogla da ima istorijsku tezinu. "Moj dragoi nosi kumulator i ima keca iz istorije e bas je pravi vragolator"
Ako si zaboravio odvano smo pod Grand-e sankcijama! A ni PGP sankcije nista manje ne bole,jesi video novi udarac Nesko Kejdz? Last edited by LACKY; 24-12-2005 at 08:11 AM. |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Samo sto onda, da bi bilo autenticno i "u slogu" moras da kazes " 'kumulator "
![]()
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ono sto znam pesmu im je spremio Kiki ex Piloti i normalno u tandemu sa Marinom Tucakovic. ![]() Ako pobede i odu u Grcku mozda ce Sasa Popovic postati Trevor Horn(ima tu simbolike oba nose naocare) Last edited by LACKY; 06-03-2006 at 04:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
bibermusic.com |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |